BondeZaidalifahDotCom: KADAR BAYARAN BARU TOL PADA 15 OKTOBER 2015

KADAR BAYARAN BARU TOL PADA 15 OKTOBER 2015

4:01 pm


KADAR BAYARAN BARU TOL PADA :

15 OKTOBER 2015

Salam dan selamat petang...

Semalam macam viral sahaja info berkaitan Kadar Bayaran Baru Tol Naik mulai 15 Oktober 2015.

Lepas minyak naik, Kadar tol pula naik...

Mesti rata-rata pengguna lebuhraya terkesan dengan kadar kenaikkan ini.

Kepada anda semua dan Bonde sendiri, pengguna lebuhraya hendaklah merancang perjalanan supaya dapat menjimatkan perbelanjaan anda.

Simpan dan asingkan duit tol siap-siap supaya anda tidak rasa terbeban dengan kenaikkan kadar Tol terkini.

Setiap pejalanan perlu asingkan duit minyak dan duit tol.

Yang Paling Penting... Semasa dalam perjalanan jangan hilangkan kad tol. kerana anda akan dikenakan kadar tol yang mahal diambil kira dari mulanya pintu masuk pertama dalam 1 perjalanan. (walaupun anda tak lalu tol tersebut)






Walaupun Bonde dan keluarga tidak perlu melalui mana-mana plaza tol bila nak balik kampung 2 belah pihak.. Tapi kami ni suka sangat berjalan pada hujung minggu...

Jadi.. Bonde kene aleart juga kadar kenaikkan ni betul tak ???

Baiklah... moga info ni dapat membantu anda semua :)
















~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

1 TEGURAN MEMBINA

  1. kalo masuk KL skrang ni nak kena cr jalan dalam le..
    huurm.. Penang pun nak naik harga jugak..

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN