BondeZaidalifahDotCom: JJCM SALAM NOODLE, CYBERJAYA. [MEE TARIK TERBAIK]

JJCM SALAM NOODLE, CYBERJAYA. [MEE TARIK TERBAIK]

8:30 am

Assalamualaikum.... Selamat Pagi...

Baiklah Bonde nak cerita tentang cerita malam tadi, Selepas Main Bowling di Nu Sentral, Bonde sempat JJCM ke :

Salam Noodles, Cyberjaya.




Salam Noodles popular dengan masakan pelbagai jenis mee tarik.  restoran ni telah lama beroperasi, di Cyberjaya dan telahpun mempunyai 1 lagi cawangan di Shafbury Square, Cyberjaya.


Cara-cara membuat mee tarik.


masakan cina muslim... Pertama kali mencuba makan mee tarik... memang akan datang lagi... tak heranlah restoran ini full memanjang... dan sentiasa tiada meja kosong.

Percubaan mengunakan chopstik





Untuk pengetahuan semua harga semua menu mee tarik adalah RM 8 dan harga sate RM 2 sebatang..
dan yang paling bagus ialah free air dan boleh refill berapa banyak/kali yang anda suka tapi kene gunakan cawan yang sama untuk seorang individu (minum sampai habis baru refill).



Mushroom Beff Soup Noodles



Xin Jiang Roast Mutton Stick
Xin Jiang Roast Chiken Stick



sambal ni untuk di makan bersama mee soup


Kaunter air... Ade bermacam-macam jenis air.


Tadaaaaaa............ 
mangkuk bonde dah kosong... anda sendiri tahu kenapa... tanda sedap, syukur Alhamdulillah


Tak heranlah kalau TV3 pon dah sampai dekat Salam Noodle kan!.....


Menu Order 



Baca entri yang lain

6 TEGURAN MEMBINA

  1. Bila makan Mee tu boleh tarik jadi panjang ke putus ?

    ReplyDelete
  2. Sedapnya mutton stick tuuuu sis. lapaaaa bila tengok gambaaa walaupun baru je lepas makan hihi.

    http://letaknamaterlalumainstream.blogspot.my/

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN