BondeZaidalifahDotCom: "Giveaway 2015 By Syafiyahluv.com"

"Giveaway 2015 By Syafiyahluv.com"

6:39 pm

Segmen Ke 2 hari ni, yang Bonde join ialah :

Yang bestnye hadiah tudung yang ditawarkan wow... Bawal AJ


"Giveaway 2015 By Syafiyahluv.com"


klik Banner untuk join.


KLIK BANNER

SYARAT-SYARAT:

1. Buat 1 entry bertajuk "Giveaway 2015 By Syafiyahluv.com".
2. Copy banner dan tepek di entry korang tuh beserta dengan backlink ke entry ini.
3. Tinggalkan link entry segment, nama facebook, nama instagram (kalau ada) korang ke dalam ruangan komen.
4. Segmen akan bermula pada 1 Oktober 2015 jam 10 pagi dan akan berakhir pada 31 Oktober 2015 10 malam. Dalam tempoh 1 bulan sahaja ye.
5. 1 November Cie akan senaraikan nama peserta yang menyertai.
6. 2 November pula Cie akan umumkan pemenang.
7. Pemilihan pemenang menggunakan khidmat random.org.
8. Keputusan adalah muktamad.

FOLLOW dan LIKE

(WAJIB FOLLOW KECUALI INSTAGRAM KALAU TAK ADA TAK APA)

Like page nih ye

Add google+ 

Follow IG Cie ye

Follow ye jangan tak follow



Hadiah:5 x tudung bawal Adijuma



SELAMAT BERJAYA SEMUA. JANGAN LUPA AJAK KAWAN-KAWAN JOIN YE.







~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

4 TEGURAN MEMBINA

  1. join jgak..

    http://macammacamcite.blogspot.my/2015/10/giveaway-2015-by-syafiyahluvcom.html

    ReplyDelete
  2. Tq join segment Cie. Nantikan keputusan ye.

    Senarai Peserta Giveaway By Syafiyahluv.com --> http://www.syafiyahluv.com/2015/10/senarai-peserta-giveaway-2015-by.html

    ReplyDelete
  3. Singgah bw kat sini

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-2015-by-syafiyahluvcom.html

    ReplyDelete

  4. BW dari Giveaway 2015 By Syafiyahluv.com

    AM nak ajak..

    Follow blog AlongMisuari

    Artikel TERBARU AM

    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1K Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
    Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lambat Pancut)

    HOT ITEM..
    Nak muka putih dan licin?? Sabun PamoArgan adalah jawapanya..
    Nak memikat suami?? LeoRa For Women jawapan yang PASTI..

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN