BondeZaidalifahDotCom: FINALIS AKHIR AKADEMI FANTASIA 2015

FINALIS AKHIR AKADEMI FANTASIA 2015

8:35 pm

Salam Selamat Malam,

Tak sangka, pejam celik AF2015 dah sampai konsert akhir, berikut adalah :


FINALIS AKHIR AKADEMI FANTASIA 2015

tahun ni memang tak berkesempatan nak tengok... maklumlah bz sangat dengan urusan dunia...

Apa pun berlaku ucapan tahniah untuk 4 finalis yang terpilih ke final.





SUFI : Kisah Dua Muka

BILA : Diam Saja

SYAMEL Hidup Dalam Mati

SHARUL : Hanya Kamu





~ Bonde Senyum Riang ~




Baca entri yang lain

1 TEGURAN MEMBINA

  1. Bila ngan syamel malam tadi terbaik.
    Best performance.. tapi tak tahu siapa juara.. sebab tidur awal.huhu

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN