BondeZaidalifahDotCom: FAMILYDAY DI BAYOU LAGOON PARK RESORT

FAMILYDAY DI BAYOU LAGOON PARK RESORT

8:30 am

FAMILYDAY MPSEPANG DI BAYOU LAGOON PARK RESORT

Pada 3-4 Oktober 2015,  familyday ni dah seminggu berlalu maaf sebab tak sempat nak up entri Familyday ni pada hari kejadian.

Memandangkan jerebu menjelma dengan tebal, begitulah keadaan mata Bonde yang sering keletihan beberapa hari ni.

Baiklah kali ni... Kelab Sukan dan Kebajikan MPsepang memilih  :

BAYOU LAGOON PARK RESORT

Sebagai lokasi Family day tahun 2015, Bonde & Family follow jer...
Familyday tahun ini plus Dinner bersama-sama Family.  Wahh keseronokkan telah terbayang sejak seminggu lagi...




Lokasi Bayou Lagoon Park Resort



Ruang tamu



Ruang Makan



Bilik Kedua (Bilik Bonde)



(Ehem2)



Coffee table

Sebenarnya bilik yang kami dapat ini adalah aparment 3 bilik, ada master badroom, twin sharing badroom dan  single badroom.

Dan... kami berkongsi 1 rumah dengan family yang lain mengikut senarai susunan yang telah ditetapkan oleh AJK Kelab Sukan.

Puashati dengan apartment ni... 
besar , cantik dan bersih.

Semua kelengkapan ada.


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN