BondeZaidalifahDotCom: FAMILY DAY 2015 [ ACARA BEBAS ]

FAMILY DAY 2015 [ ACARA BEBAS ]

3:30 pm

Selepas Sukaneka

Maaf entri ni penuh dengan gambar jer.. (jangan meluat yea) saje nak simpan pic ni dekat blog.

Baiklah acara selepas Sukaneka adalah Acara bebas iaitu Mandi Manda..

Tapi Bonde tak Mandi pun kerana keadaan tidak mengizinkan.. he he he
bagi peluang pada kanak-kanak.

Selfie  sekali dengan Kanda


Selfie 2 kali he he he


Semua orang Mandi Bonde duduk tepi kolam jaga barang-barang


tadaaaa tayang "dry bag " baru beli untuk letak hand phone he he he
comel tak ?

Dry Bag - Kalis Air

Baca entri yang lain

1 TEGURAN MEMBINA

  1. nape bonde x join mandi sekali...tengok kat tepi je

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN