BondeZaidalifahDotCom: EMPIRE SHUSHI

EMPIRE SHUSHI

8:46 pm

Salam dan Selamat Malam...

Semalam balik dari The Mines Bonde singgah pula ke IOI City Mall untuk Jalan-jalan dekat sini...
bukan jalan-jalan tapi Kanda tu ada benda yang dia nak carik.

Kami lepak dan jalan-jalan berdua je lepas habis main bowling semalam tu...

Memandangkan Fatin memang tak follow sebab ada sekolah ganti dan sambutan Hari Sukan Negara disekolahnya.

Jadi Bonde jalan-jalan sahaja dengan Kanda...

Dalam jalan-jalan tu... hati tetap ingat dekat anak dekat rumah...

Jauh dah nampak...

STALL EMPIRE SUSHI

Cakap dekat Kanda nak beli Sushi untuk Fatinlah... (nampak tak Bonde ingat dekat Fatin)



EMPIRE SHUSHI


Chuka Idako (2 pcs)





Kani Maki (ambik 2 pcs)

Baiklah.. Bonde dah Kanda dah turn beratur untuk bayar.. bonde dah pilih 4 Sushi ni... dan Kanda bayar.

Rupanya disebelah belakang masih ada pelbagai sushi dan ada fav sushi Fatin disitu... apalagi....

Temaki


Ni Idako (ini adalah fav Fatin) last tapau 2 ketul lagi untuk dia...



muka Kanda agak kelat sebab dia memang tak suka Sushi... dia kata busuk... ha ha ha

Kanda sabar okeh...Buat cool jer yea...

Balik rumah, yang paling suka Fatinlah dapat makan Sushi...

Anda semua, bolehlah kalau nak cuba, sebab Empire Sushi tak mahal mana pun tapi puas hati , bila makan sedap...

~ Bonde Senyum Rinag ~

Baca entri yang lain

6 TEGURAN MEMBINA

  1. semalam dayah pergi ioi putrajaya..bila la kita nak dating yer bonde kalau tak boleh la pergi makan sushi =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semalam Bonde jalan sambil tengok2 kotlah jumpa orang yang dikenali... rupanya ramai yg berada di situ semalam bila tgk diaorang update fb..

      ha ahkan bla nak jumpa..

      Delete
  2. Replies
    1. sedapkan... ada teate yang menjadi pilihan bkn semua Sushi menjadi Fav... he he he

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN