BondeZaidalifahDotCom: DRAMA ADAPTASI AKAN DATANG...

DRAMA ADAPTASI AKAN DATANG...

9:08 pm


Get Ready... Kepada peminat novel Karya Seni sila punggah almari cari balik Novel ni...

Bagi Bonde,
Bila satu-satu novel diadaptasi memang time tu akan preview novel part by part ... bukan apa saya buat penilaian sendiri perbezaan cerita novel dan drama..

DRAMA ADAPTASI AKAN DATANG...



Tuan Anas Mikael

Cik Cinderella Dan Encik Tengku

Cik Cinderella dan Encik Tengku









~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

9 TEGURAN MEMBINA

  1. assalamualaikum bonde....wah !! ni yg buat teruja nak cari novel2nya ni...bila siarannya ni ek...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Mama,

      Tuan Anas Mikael mula dimainkan di Astro Ria pada 9 November, Isnin- Khamis ja, 10.00 mlm..

      Delete
  2. wahhh bonde..cam bst je cter nye...slalu tgk iklan yang Tuan Anas tu ingtkan cerita realiti cam AF, ...hihihi

    ReplyDelete
  3. novel tuan anas mikael dan cik cinderella tengku saya belum baca tapi kenapa asyik pelakon yang sama je berlakon?

    ReplyDelete
  4. novel tuan anas mikael dan cik cinderella tengku saya belum baca tapi kenapa asyik pelakon yang sama je berlakon?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin pelakon tersebut sedang meletop dan laris di pasaran...he he he

      Delete
  5. Oh...baru tahu dah diadaptasi...
    Novel Tuan Anas Mikail tu beli masa pesta buku ritu sampai sekarang belum baca lagi...
    Novel Cik Cinderella & Encik Tengku tak beli pun...Bila tu nak kuar tv3?

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN