BondeZaidalifahDotCom: CABARAN INSTAGBLOG EFGKBBA DAY 6 : BREAKFAST WAJIB ANDA

CABARAN INSTAGBLOG EFGKBBA DAY 6 : BREAKFAST WAJIB ANDA

3:06 pm

Assalamualaikum... 

CABARAN INSTAGBLOG EFGKBBA DAY 6 : 

BREAKFAST WAJIB ANDA

Breakfast Wajib Bonde dekat pejabat memang sentiasa ada dalam balang atas meja...

Kurma dan Kismis

Tapi Kismis dah habis pula... sebagai alas perut  ialah 
"makan kurma bersama air kosong"

Kalau ambik makanan berat bonde selalu ambik telur goreng mata 2 biji+ sambal+timun

Air Pula selalu Limau /Lemon Panas.

Kurma

Meehoon Goreng Singapore

Buah-buahan

Tea'O Panas 



Baca entri yang lain

14 TEGURAN MEMBINA

  1. Replies
    1. He he he... wajib menu ambil breakfast... klu tak tak larat buat koje

      Delete
  2. Replies
    1. menu biasa jer... cuma tukar2 je...kalau dah jemu

      Delete
  3. wahhh..pemakanan yang sihat sangat breakfast bonde..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau time bz tak sempat pon breakfast he he he

      Delete
  4. i like kurmaaa too =)
    stock memang kena ada kat rumah.. CT suka yang moist2 sikit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he he yg moist2 tu pon sedapkan...

      Delete
  5. Replies
    1. he he he buah mesti ada.... barulah lengkap

      Delete
  6. Alamak...malu pula rasa nak share menu breakfast As.... ;)

    Makan mau sedap saja...hehe...

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN