BondeZaidalifahDotCom: CABARAN INSTABLOG EFGKBBA DAY 3 | PERKARA WAJIB BUAT SETIAP HARI

CABARAN INSTABLOG EFGKBBA DAY 3 | PERKARA WAJIB BUAT SETIAP HARI

8:37 am

Assalamualaikum..Dan Selamat pagi,

 Cabaran Instablog 7 Hari

Hari ni cabaran ke 3 :

Perkara Wajib Buat Setiap Hari.


Tentunya banyak perkara wajib setiap hari yang kene kita lakukan..
Tentunye dahulukan rukun islam 5 perkara..
InsyaAllah... moga tubuh badan sentiasa sihat.

Perkara yang Bonde handak kongsikan ialah :

Bersugi


Menjaga kebersihan juga fardu... jadi perkara wajib dilakukan setiap hari ialah mengosok gigi.

Gosok gigi sehari 2 kali

Pentingnye mengogok gigi

Menjaga kesihatan gigi

Gosoklah gigi

Cara mengosok gigi

Alat mengosok gigi

Baca entri yang lain

8 TEGURAN MEMBINA

  1. wah.. terbaik lah bonde..

    www.mreena.com

    ReplyDelete
  2. tu diaa..cara gosok gigi.. terbaik bonda.. sampai skrg pon kadang rasa gosok gigi salah cara

    ReplyDelete
  3. hihi..ade tutorial siap....terbaikk la bonde..hihihi

    ReplyDelete
  4. comei gambar-gambarnya, anak-anak pasti suka ni :)

    ReplyDelete
  5. As salam..

    Datang BW ke sini dari segmen menyahut cabaran 7hari KEFGKBBA..done folo bonde ;)

    Yeayyy..Nasib saya memang mengikut saranan gosok gigi 2x sehari..hehe..

    ReplyDelete
  6. asal bangun tdo je terus gosok gigi. hehe.. berapa kali tdo? muahahaa

    ReplyDelete
  7. betul bonde, kalau kita malas gosok gigi, nanti senyum pun kurang manisnya sebab hehehehe..

    Jom terjah  PERKARA WAJIB BUAT SETIAP HARI | Cabaran7Hari

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN