BondeZaidalifahDotCom: CABARAN INSTABLOG EFGKBBA DAY 4 | APA ANDA SELALU CARI DALAM FREEZER

CABARAN INSTABLOG EFGKBBA DAY 4 | APA ANDA SELALU CARI DALAM FREEZER

1:02 pm

Assalamualaikum.. Selamat Tengahari

CABARAN INSTABLOG EFGKBBA DAY 4 :

 APA ANDA SELALU CARI DALAM FREEZER

Ok...Sebelum tu Bonde nak minta maaf sebab terpaksa doublekan Cabaran 3 dan 4 pada hari yang sama dan pada lain-lain entri, alasan Bonde adalah kerana menghadiri Family Day serta Dinner Pejabat pada 4 dan 5 Oktober 2015.

Serta gambar-gambar dalam entri juga ambik dari google sahaja x sempat nak snap.


Peti sejuk Bonde jenis Sharp 2 pintu... sama seperti pic diatas...
tapi peti sejuk bonde lagi penuh... (macam-macam ada)


Bila rasa haus akan buka freezer dan cari :

Air Kosong...




Bila sakit tekak dan batuk akan cari :

Ubat Batuk



Bila nak masak akan cari :




Telur

Telur ni menu wajib ada... kalau telur habis kene beli cepat-cepat...

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

6 TEGURAN MEMBINA

  1. telur sebab paling senang nak masak kan

    ReplyDelete
  2. Asalam bonda, tellur tu memg mknan wajib ada hihi

    ReplyDelete
  3. Bab ubat batuk tu mmg x menahan bonda. .

    ReplyDelete
  4. telur memang laku.. memang lauk tu je ckup..hee

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN