BondeZaidalifahDotCom: CABARAN INSTABLOG EFGKBBA DAY 1 | SELFIE PALING COMEL

CABARAN INSTABLOG EFGKBBA DAY 1 | SELFIE PALING COMEL

6:59 pm

Assalamualaikum dan Selamat Petang

Bulan Oktober ni bonde ingin menyahut cabaran 7 hari, 
 Cabaran ini adalah:

 Cabaran InstaBlog 7 Hari EFGKBBA.


Jom sama-sama kita sahut cabaran ni, mudah dan ringkas sahaja.

syarat-syarat yang ditetapkan:


1. Terbuka kepada semua yang ada blog

2. Update di blog dahulu.

3. Masukkan gambar yang berkaitan dengan cabaran dan karanv ayat menarik yang tak terlampau pendek atau tak terlampau panjang.

4. Kemudian Share gambar blur di Intagram.

5. Buat caption yang menarik untuk igers untuk masuk ke blog anda.

6. Masukkan hashtav
#cabaranintagblog7hariEFGKBBA
#EFGKBBA
#Exchangefeedgroup
#Kelabbloggerbenashaari

7. Blogwalking ke setiap blog yang join  abaran ini dengan meninggalkan komen menarik.

8. Follow blog sekiranya belum follow dan mention yang anda baru follow.


Erti comel bagi Bonde adalah dari senyuman yg diukir dibibir seseorang....
Jom Layan... gambaran dibawah....
Yang nampak macam comel jer, comel ker?




Muka kalau ketat jer nampak tak comelkan!



Kalau senyum sikit nampak comel sikit...



Kalau senyum banyak nampak comel banyak




Jadi pikir-pikirkan nak comel banyak atau sikit...

He he he...




Jadi kene senyum banyak untuk nampak lebih comel...

lagipun senyumkan 1 sedekah....
Bertapa berharganye senyuman... tak ternilaikan...

Senyum, senyum selalu...

Apek dlm filem P.Ramle pon ade dialog dalam skrip.....

'Muka ade senyummmm'

Baca entri yang lain

23 TEGURAN MEMBINA

  1. Kne senyum banyak banyak banyakkkkk... Awet muda tau

    ReplyDelete
  2. Abih la KC lepas ni....takhta dh kena rampas

    ReplyDelete
  3. anazarin berbicara datang sini baca entry sambil follow.. bonde dah leh lawan kc dah pasnie..hehehe

    ReplyDelete
  4. anazarin berbicara datang sini baca entry sambil follow.. bonde dah leh lawan kc dah pasnie..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. X mo lawan KC , KC comel lebih sgt...

      Delete
  5. bonde..cutenyeee..oh manisnya..manisnya senyuman mu..cehhh..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ha ha.... wahhh siap ade lagu... Elite

      Delete
  6. gambar 1st yang muka ketat tu...ada sesuatu yg comel..comel sangattt mulut bonde tuuu ;)
    eh, baju bonde cantik kite kenan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke... gambar muncung tu ...comel yea..
      Baju kain sari tu...

      Delete
  7. pastinya bonde senyum riang :)

    ReplyDelete
  8. senyuman bonde memang bertambah comel sebab selalu nampak riang ria. Agreed, ini selfie paling comel.

    ReplyDelete
  9. bonde nampak sweet nyerr..nak senyum selalu supaya nampak riang macam bonde

    Jom terjah Ada apa dalam wallet anda | Cabaran7Hari

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN