BondeZaidalifahDotCom: CABARAN INSTABLOG DAY 7 : GADJET TERCINTA

CABARAN INSTABLOG DAY 7 : GADJET TERCINTA

10:15 am

Assalamualaikum.....

CABARAN INSTABLOG DAY 7 : GADGET TERCINTA

Baiklah siap sudah semua cabaran 7 hari Instablog

Cuma lambat up entri sebab malam tadi tertidur keletihan tak sempat nak duduk depan PC.

Untuk Gadget Tercinta/Kesayangan yang selalu membantu tugas-tugas blogging Bonde (secara mudah alih) ialah :

1. Samsung Note (Tab)
2. Lenovo (S930)


Dalam 2 gadget terdapat macam-macam aplikasi yang digunakan untuk up info dan status.. media sosial FB, Insta, Twetter, Telegram dan Whatsapp.

Kalau tak ada gadjet ni, Dunia terasa kosong..........kosong...kosong...
 he he he (ini poyo je)

Baca entri yang lain

5 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN