BondeZaidalifahDotCom: WANG TUNAI AKAN DIBERIKAN PADA ANDA YANG MENJAWAB DENGAN TEPAT TEKA-TEKI BONDE

WANG TUNAI AKAN DIBERIKAN PADA ANDA YANG MENJAWAB DENGAN TEPAT TEKA-TEKI BONDE

10:19 pm

Assalamualaikum dan Selamat Malam

Baiklah malam ini, kita santai-santai sambil rehat-rehat,
 Bonde ingin memberikan hadiah wang tunai RM 10 seandainya...
Anda semua boleh menjawab dengan tepat soalan teka-teki dari Bonde berikan dibawah :-

SOALAN TEKA-TEKI BONDE


Soalan Pertama :

Pintu apa? walaupun dengan 10 orang pun tak boleh nak tolak dan tetap tak terbuka?


Soalan Kedua :

Kuih apa yang bungkusnya didalam, isinya diluar?


Soalan ketiga :

Saya ada 3 kepala, 4 tangan, 3 kaki, Siapakah Saya?


Sila beri jawapan anda di ruangan komen yea...

Jawapan teka-teki ialah :
1.____
2.____
3.____

Teka-teki tamat jam :11.59 malam
3/9/2015

Selamat Mencuba.

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

13 TEGURAN MEMBINA

  1. 1. Pintu yg kena TARIK..
    2. Kuih salah bikin
    3. Awak pembohong

    ReplyDelete
  2. 1. Pintu yg di tulis tarik
    2. Kuih salah buat
    3. awak pembohong sbb awak ada 1 kepala, 2 tangan, 2 kaki

    ReplyDelete
  3. alaaa dua dua mcm betul je atas ni.gibap hahaha

    ReplyDelete
  4. 1. Pintu yg kena TARIK..
    2. Kuih salah bikin
    3. Awak pembohong

    #COPY JAWAPAN PAPAG

    ReplyDelete
  5. 1. Pintu yang ada tulis TARIK
    2. kuih salah bikin
    3. pembohong...

    ReplyDelete
  6. Jawapan teka-teki ialah :
    1. Pintu yang ada tulisan TARIK
    2. Kuih salah bikin
    3. Pembohong

    ReplyDelete
  7. ala...ari ni bru dpt buka....xsempat nk mng duit bonde

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN