BondeZaidalifahDotCom: TUTORIAL PLAY DOH

TUTORIAL PLAY DOH

8:00 am

Assalamualaikum dan Selamat Pagi,

He he he cuti-cuti ni, pagi-pagi lagi anak-anak dah ajak mainkan...
musim-musim jerebu ni tak elok main dekat luar, apa kata ajak anak-anak main Play Doh jer kat dalam rumah...

Bila jumpa benda-benda yang cute rasa nak kongsi jer...

Jadi untuk anda semua yang nak melayan anak main Play Doh disni ada:


TUTORIAL PLAY DOH 




Bentuk kucing



Bentuk Katak


Bentuk Kura-Kura




Bentuk Panda



Bentuk Zirafah



Bentuk Burung Hantu

Selamat Mencuba

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

4 TEGURAN MEMBINA

  1. alaaa.. comel-comelnyaaaa.. geram tengok..!! hehehehheee... :)
    spend masa dengan anak-anak main playdoh ni memang bagus.. sambil main, sambil asah kreativiti.. :)

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN