BondeZaidalifahDotCom: TONTON SECARA ONLINE: Super Spontan All Stars (2015)

TONTON SECARA ONLINE: Super Spontan All Stars (2015)

7:05 am

Senarai Peserta Super Spontan All Stars 2015 Musim Keempat Astro Warna

Baiklah bagi yang tak berkesempatan @ terlepas nak menonton anda boleh klik link untuk menonton :


Tonton Super Spontan All Stars Full Episod

Sebelum tu, kita berkenalan dengan ahli-ahli kumpulan dulu:

Senarai Peserta Super Spontan All Stars 2015 Musim Keempat Astro Warna


1. Kumpulan Kungfu Kipidap

Kungfu Kipidap


  1. Kapten - Johan
  2. Tauke
  3. Shahrol Shiro
  4. Rahim R2
  5. Uqasha Senrose
  6. Abam Bocey
  7. Nana Mahzan

2. Kumpulan Silat Dongibab

Silat Dongibab

  1. Kapten - Zizan Razak
  2. Ajak Shiro
  3. Pak Yus
  4. Along Cham
  5. Achey Bocey
  6. Jihan Muse
  7. Yasmin Hani

Program Super Spontan All Stars 2015 Musim Keempat


  • Tempoh - 10 Minggu 
  • Hos -  Datuk AC Mizal 
  • Pengulas - Afdlin Shauki
  • Pengulas Iringan - Amir Raja Lawak
  • Format pemarkahan - undian khidmat pesanan ringkas (SMS) daripada penonton dan menerusi laman web rasmi www.superspontan.com.my

Hadiah Super Spontan All Stars 2015 Musim Keempat Astro Warna


  • Juara Super Spontan All Stars - hadiah wang tunai RM150,000
  • Naib juara - RM75,000
  • Tempat ketiga - RM50,000
    Tempat keempat - RM20,000
  • Kelima - RM10,000
  • Keenam - RM5,000
~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. bukan zizan n johan dah menang ke... aikk boleh masuk lagi erkkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha menang dia org Kapten la ni

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN