BondeZaidalifahDotCom: TANGGUNGJAWAB SUAMI....

TANGGUNGJAWAB SUAMI....

12:16 pm

Bonde saje nak share Skrin Shoot ni  dapat dekat FB...

Ada dua kategori Suami yang bertanggung jawab keatas isteri dan keluarganya...

Kategori 1:
Baca yang (Melayu) rasa macam kuli

Kategori 2:
Baca yang (Islam) rasa macam bidadari


Apa pun sebenarnya...
Jika isteri berkerja macam Bonde ni... haruslah sama-sama pikul tanggungjawab bukan senang nak senang lagi... (suami kene lebih kurang) isteri pun penat bekerja sama-sama nak tingkatkan pendapatan keluarga.

yang penting isteri tahu tanggungjawab sebagai isteri tu apa? keperluaan suami...semua disediakan.


~ Bonde senyum riang ~



Baca entri yang lain

7 TEGURAN MEMBINA

  1. benar... asal usulnya memang semuanya tugas suami... kalau isteri buat kerja , isteri layak mintak upah..

    ReplyDelete
  2. Isteri ikhlas hati buat semua tu sebab suami dah penat kerja...tapi suami pulak jgn la dimarahnye bini kalau rumah tunggang langgang ..nak2 kalau ade anak kecik..

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN