BondeZaidalifahDotCom: SHOPPING MOM & BABY EXPO @ MID VALLEY

SHOPPING MOM & BABY EXPO @ MID VALLEY

6:00 pm

Mom & Baby Expo


11-13 September, 
Di Mid Valley Mega Mall kembali lagi...

Walaupun dah tak ada baby tak tau kenapa Bonde suka sangat share bab-bab Mom & Baby Expo ni...

Pernah jugak tahun lepas Bonde pergi, memang nampak meriah... barangan juga ada banyak jenama yang terkenal dan memberi tawaran harga yang sangat berpatutan menarik dan berbaloi membeli belah masa ni...


Apa yang terdapat di Mom & Baby Expo ialah:
● Keperluan Ibu A-Z
●Keperluan Baby A-Z

Bedung bayi


Bengkung Moden



Alat Permainan 

Botol susu



Botol susu terkini


Pampers Baby


Kelengkapan Ibu mengandung





Produk Johnsons

Untuk keterangan lanjut boleh dapatkan info di : FB Mom & Baby Expo

Baca entri yang lain

7 TEGURAN MEMBINA

  1. Grrr.. bonde ni kan
    . X boleh tol org share ni..nanti asben kite twnsennnnn.. hahahaha..sebab kita akan cuba pujuk sampai melutut nak ngajak dia..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oklah Yoorin sebab time ni shopping memang berbaloi kannn, sampai melutut oklah dah mcm pujuk hari raya.... good luck Yoorin moga dpt pujuk usben....

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. apa lagi mommies sekalian.. cepat2 serbu =)

    ReplyDelete
  3. alahai time to mommy2 soping la kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mommy shopping daddy ddk tepi he he he

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN