BondeZaidalifahDotCom: Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015

Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015

10:00 am

Selamat Hari Malaysia.

Klik Banner dibawah untuk join

Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015 :

Anda semua nak tahu tak?
Bonde dah lama Follow blog Mommy tau!

Saya Sayang Malaysia :

Jom sama-sama nyanyi lagu NegaraKu

Lirik Lagu NegaraKu 

Negaraku,
Tanah tumpahnya darahku,
Rakyat hidup
bersatu dan maju,

Rahmat bahagia
Tuhan kurniakan,
Raja kita
selamat bertakhta,

Rahmat bahagia
Tuhan kurniakan.
Raja kita
selamat bertakhta





#Sehatisejiwa

Baca entri yang lain

30 TEGURAN MEMBINA

  1. nice one Bonde... kreatif..!! :)
    i love u too Malaysia....................... :)

    ReplyDelete
  2. uihhhhh kemain bonde. kretip. hehee. gudluck!

    ReplyDelete
  3. wah kreatifnya bonde...all the best

    ReplyDelete
  4. Nice bonde...terbaiklah...all the best

    ReplyDelete
  5. Nice bonde...terbaiklah...all the best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ana pon terbaik jugak cantik backdropp tu...

      Delete
  6. Bonde Sayang Kak Ana juga muah2😻😻😻😻😻

    ReplyDelete
  7. kretaif bonde, selamat hari Malaysia

    ReplyDelete
  8. selamat hari malaysia. terima aksih bonde join segmen irrayyan

    ReplyDelete
  9. Wahh ade lovee... hehehe selamat hari malaysia

    ReplyDelete
  10. Wahh ade lovee... hehehe selamat hari malaysia

    ReplyDelete
  11. mula-mula mang ada plan nak buat mcm bonda buat ni.. ahha.. tapi..tukar perancangan last minit.,hehe

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN