BondeZaidalifahDotCom: " Segmen Blogwalking Ceria Bersama Anizz Annisa "

" Segmen Blogwalking Ceria Bersama Anizz Annisa "

10:41 pm

Salam Dan Selamat Malam...

Baiklah malam ni nak join Segmen Anis, jom sama-sama join klik banner dibawah yea.


Nak Tau Syarat-syarat tak?

Senang dan mudah  jer...

Syarat-syarat : 

1) Follow blog Anizz Annisa **kalau yang masih belum follow**

2) buat tajuk " Segmen Blogwalking Ceria Bersama Anizz Annisa "

3) copy banner dan baclink ke entry ini.. dah siap copy banner, tinggalkan url blog korang di entry ini sahaja.. letak link dekat tempat lain tak dilayan taw..

4) Nyatakan nama korang dan jenis blog anda contohnya blog anis adalah blog personal..

5) tarikh tutup : 30 September 2015 jam 6 petang

**senarai peserta blogwalking akan diupdate dari masa ke semasa..

Jawapan untuk Nombor 4:

Blog Bonde adalah : Parenting dan Life Style ada juga selit-selit resepi, novel, review produk, drama dan info

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

13 TEGURAN MEMBINA

  1. Fidah singgah sini yer.
    http://iampiegirl.blogspot.my/2015/09/segmen-blogwalking-ceria-bersama-anizz.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi singgah nnt bonde balas kunjungan...

      Delete
  2. singgah blogwalking sini..
    dari segmen yang sama.. :)

    http://www.dramaticuniq.com/2015/09/Segmen-Blogwalking-Ceria-Bersama-Anizz-Annisa.html

    ReplyDelete
  3. thanx join... :)

    jom blogwalking !

    http://adnan-daughter.blogspot.my/2015/09/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

    ReplyDelete
  4. Salam Ukhwah Bonde :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/09/segmen-blogwalking-ceria-bersama-anizz.html

    ReplyDelete
  5. Salam singgah berjalan2.. dan follow sini jugak ;)

    Meh singgah laman saya Riana Little Cuties..

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN