BondeZaidalifahDotCom: RETRO TAK KAMI...

RETRO TAK KAMI...

6:08 pm


Salam Petang...

Sila jangan muntah hijau tengok gambar ni... Gambar ni rare tau..

Tapis-tapis Pic dalam Galeri Tab terjumpa gambar ni... Masa ni Majlis Makan Malam Kat Pejabat kami... Temanye Retro... Pening tau nak mencari baju nak lengkapkan Malam Retro ni...

Lagi haru-biru, bila setiap jabatan kene buat Persembahan Pentas
Kerana Terpaksa Aku Relakan jer... Brother Luie Luie Luie... Hah tu lagu Persembahan kami...

Kalau letak vedio mesti persembahan Jabatan kami, muntah hijau kali kedua... jd biarkan sahaja... tak payah letak...

Siapa nak tengok show kami kene beli tiket...

Kanda pulak terpilih masa tu... sebagai calon Top 10 retro habis.... tapi kecundang diakhir penilaian...

Memang kelakar sangat... pertama kali kot Kelab Sukan dan Kebajikan Pejabat buat Majlis Makan Malam macam ni.

Tapi memang berjaya sebab sumua pon Retro habis.

He he he....

#Dinner2012
#retronight
#brotherluie
#bondesenyumriang

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. pergh retro habis...mesti joget pun retro..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. He he he.... spothing sikit... Retro nite katanye

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN