BondeZaidalifahDotCom: PUTU BAMBU JURIAH -AIR HITAM JOHOR

PUTU BAMBU JURIAH -AIR HITAM JOHOR

1:48 pm

Assalamualaikum...

Ingat tak bulan 5 hari tu Bonde ada pergi Kluang Johor, nampak signboard Puti Bambu Juriah tapi kedainye tutup.

Alhamdulillah, 
Sabtu lepas balik dari Mersing, dapat singgah 
PUTU BAMBU JURIAH

Singgah dekat cawangan yang baru dekat lot kedai,
Putu Bambu ni memang femes dekat Air Hitam ni, masa kami singgah kat situ pun rata- rata memang nak makan Putu Bambu.

Signboard Kedai Putu Bambu

Putu Bambu

Harga Putu Bambu pula RM 3.50 / 7 ketul

Rasa Putu Bambu ni pula, sedap... Makan panas-panas memang sedap.

Kami makan berempat order 2 pinggan dan bungkus bawa balik 1 set untuk Fatin.

Kiranya hajat nak makan dan rasa Putu Bambu Juriah dah tercapai... Taklah dok terkenang Putu Bambu ni lagi he he he.

Syukur Alhamdulillah.

Baca entri yang lain

8 TEGURAN MEMBINA

  1. ahaaa....yaya kalau balik johor mesti cari putu bambu,..,heheee

    ReplyDelete
  2. Bonde kak ana kan segala nya jenis putu kak ana suka tau hihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ana,

      Putu Bambu, Putu Piring, Putu mayam semua sedapkan!

      Delete
  3. saya pun suka tauuu hahah sini ada. kat kedai taman intan

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh senanglah nak makan sebab kedainya ada...

      Delete
  4. Memang sedap bonde. Nnti drg batu pahat pulak tau. Mimin ajak bonde makan nasinlemak hijau. Hehe

    Jom meriahkan
    giveaway mimin

    ReplyDelete
  5. tq for this sharing!!! yayac dah follow sini....mohon follow blog & komen murni di entry yaya

    http://www.yayacendana.com/2015/09/resepi-yayac-agar-agar-tembikai.html

    tq.... :)

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN