BondeZaidalifahDotCom: MAGGI KAMBING VS MEE UDANG D'LAILA MMA SANTAI CONNER, NILAI.

MAGGI KAMBING VS MEE UDANG D'LAILA MMA SANTAI CONNER, NILAI.

10:11 pm

Assalamualaikum Dan selamat malam...

Mungkin pertemuan kali ini dengan keizinan Allah.. Pertemuan tak dirancang cuma plan beberapa minit terus comfirm nak dating bersama dekat Kedai Kak Laila dekat L

MMA Santai Conner,Nilai.


Bonde memang nak rasa sangat Maggi Kambing selalu tengok dekat FB Kak Laila memang terliur tau... (nak ambik tisu jap... lap air liur meleleh) he he he


Bonde order : Maggi Kambing 

Tangkap lelehkan... tengok gambar Maggi Kambing... Bonde letak pic ni kat IG ramai kawan-kawan tanya... makan kat mana ? Sedap tak ? 

Bonde bagilah penerangan... lokasi kedai, nama kedai... supaya senang diorang nak terjah nanti. Kalau nak tunjukan jalan pon boleh, tak ade masalah. 10 minit kot dari rumah.

Sebelum ni sebenarnya Bonde  suka makan Kambing yang di grill sahaja, makan Kambing yang dimasak kuah begini memang kurang minat, sebab bau Kambing tu dah buat selera putus...

Tapi tekaan Bonde Salah, Maggi Kambing ni ternyata memang sedap sekali... Tak ada bau Kambing pon tau!.... Sedap memang nikmat sekali.

Sampai Fatin sedut dengan straw gearbox kambing tu, he he he (tapi dia tak bagi letak gambar dia malu katanya) 


Kak Long... Pulak, Order Mee Udang...

Geram jer tengok mee udang Kak Long... Kalau tak cikir baru baik elergik memang dah order semangkuk dengan kak Laila...



Bonde Bersama Kak Long, Model Maggi Kambing dengan Mee Udang



Sebelum balik... sempat bergambar dengan Tokeh kedai iaitu Kak Laila..
Follow bersama Kak Long ialah Ajebb... (Ajeb pon makan maggi Kambing juga)

Kalau nak tahu info Mee Udang bolehlah ke FB Kak Laila :
Dlaila.suppower



Baca entri yang lain

9 TEGURAN MEMBINA

  1. ahhhh tetiba rasa nak makan....tunggu laahhh yerrr .....nanti kita janji jumpa lagi.....insyaAllah.....

    rezeki milik Allah.....

    ReplyDelete
  2. Sedapnya... 1st time tgk nie, telan aiq liuq tgk... huhuu..

    ReplyDelete
  3. Allah. Seksi nau maggi kambing tu. Huwaaa T_T. Nangis jap.
    Balik ni nak ajak abah singgah sini. Nak g google pukul brape tutup kedai lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bonde tau tutup jam berapaa... Info untuk Sha Kedai tutup jam 2.00 pg

      Delete
    2. Bonde tau tutup jam berapaa... Info untuk Sha Kedai tutup jam 2.00 pg

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN