BondeZaidalifahDotCom: LISA SURIHANI SELAMAT MELAHIRKAN BAYI PEREMPUAN

LISA SURIHANI SELAMAT MELAHIRKAN BAYI PEREMPUAN

8:17 am

Berita gembira yang Bonde baca di FB Beutifulnara,

Pelakon Lisa Surihani telah selamat melahirkan bayi perempuan, pada jam 11.44 malam semalam.

Sebenarnya,  Bonde adalah peminat Lisa Surihani ni, suka tengok dia berlakon, dah lama tak mucul dikaca TV. Mungkin cuti berlakon masa preggy.

Moga Ibu dan anak sihat-sihat sahaja hendaknya.

macam mana rupa baby Lisa dan Yusry yea...

Mesti cute je...

TAHNIAH 



lisa surihani


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN