BondeZaidalifahDotCom: KU TEMUI DOMPET AJAIB

KU TEMUI DOMPET AJAIB

8:30 pm

Salam Hai...Uolls
 Bonde nak pekenalkan 1 barang agak rare jugak ni... Nampak simple tapi banyak kelebiham dan kegunaan...

Hanya orang- orang kreatif jer yang pandai pikir nak cipta sesuatu benda...

Kita sebagai pembeli ni... Jangan nak membazir beli kalau tak guna buat apa...

Macam Bonde sukalah,

Dompet Ajaib 

ni, sebenarnya Bonde jer pandai-pandai letak nama Dompet Ajaib tu... bagi gempak sikit.... tapi memang nampak ajaib pon sebab ada 4 zip, untuk 4 poket pada 1 dompet.

Sebagai contoh:

Muka 1 
Zip warna hijau dan warna kuning


Muka 2
Zip warna biru dan warna mmerah

KEGUNAAN DOMPET AJAIB:


- Mengasingkan jenis duit contoh sahaja yea...$100,$50,$20,$10,$5 &$1

- Mengasingkan duit utiliti contoh : Bill TNB, SYABAS,IWK,CELCOM, MAXIS, TM dll...

- Kalau ada anak 4, Boleh asingkan duit belanja anak ikut warna zip he he hd

- Mengasingkan Sebagai simpanan... untuk senang dikira nanti...

Dalam gambar tu sebagai contoh sahaja ikutlah kreatif anda nak buat macam mana? Yang Bonde nampak itulah hasilnya...

Kalau ada cadangan bolehlah share dengan Bonde he he he

Lupa nak info:

Dompet Ajaib ni ada macam- macam warna tau, boleh dapat dekat Daiso, semua kedai Daiso ada... Kalau tak ada tu tanyalah kat casher yea.

Harga RM 5.30 je...+ gst

-Selamat mencuba-



Baca entri yang lain

20 TEGURAN MEMBINA

  1. Oo kiranya ada dua versi lah bonde ye..nanti nak pi tengok kat daiso hihi :)

    ReplyDelete
  2. Kak Ana 1 Dompet ade 4 zip.... ajaib tak?😃😃😃😃

    ReplyDelete
  3. jom join ga ni,,,rm200 menanti anda!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete
  4. ajaibnya.... macam poket doraemon....

    by the way... typo detected... nonde & domoet..hehehe

    ReplyDelete
  5. Ooo..menarik ni bonde..boleh laa g beli..haha..

    Jom singgah Izzati Suhaide

    ReplyDelete
  6. Mcm nak kene p cari jugaq ni :)

    ReplyDelete
  7. Ajaib sungguh. Menarik. Hihihi..

    YB Shehan is here.

    ReplyDelete
  8. wah bonda..boleh la buat tabung vacation macam ni...nampak macam best je..SA selit2 duit sehari RM20 tapi dalam tabung...tgok la hujung bulan nanti terkumpul bape...

    ReplyDelete
  9. kalerful! Daiso dah jadi semua RM5.30. hehehe

    ReplyDelete
  10. Creative.if i didnt bump into your blog,i would missed this ..karang boleh cari d daiso.

    #kttshaklee #korangtautak #doyouknow

    ReplyDelete
  11. Dompet skg pun jarang2 je guna. Hehe...

    Salam perkenalan.

    ReplyDelete
  12. Dompet skg pun jarang2 je guna. Hehe...

    Salam perkenalan.

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN