BondeZaidalifahDotCom: JOM JOIN SEGMEN: BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY

JOM JOIN SEGMEN: BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY

8:30 am

GIVEAWAY

(blog anda akan diletakkan di dalam bloglist saya disidebar secara kekal)
TAMAT PADA 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM

segmen theyanaonly ni bukan sekadar blogwalking tapi giveaway juga, ada hadiah bagi 2 orang yang bertuah. Macam mana nak join mudah sahaja baca bawah ni apa yang perlu anda lakukan
  1. buat "SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY" (jangan lupa linkkan)
  2. follow blog saya "i follow" (make sure jujur)
  3. follow twiter saya "i follow" (kalau ada twitter wajib)
  4. berapa kerap anda post cerita di blog anda ? (contoh dibawah pilih salah satu)
SETIAP HARI / SETIAP MINGGU / SETIAP 2 MINGGU 
dua orang yang bertuah dipilih dengan cara random.org akan dapat hadiah special

MUDAH KAN JUST COPY CODING DALAM BOX BAWAH NI AND PASTE DEKAT POST KORANG SEMUA TELAH SIAP DI LINK KAN.
TAMAT 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK ENRTY ANDA

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

10 TEGURAN MEMBINA

  1. Hai..Mimi Singgah Sini..Dari Segmen Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

    Jemput Ke Blog Mimi..Ehekkkk

    ReplyDelete
  2. jalan jalan singgah sini sambil follow . nysa dari segmen yang sama . goodluck ! :) jom jalan blog nysa

    http://pemilikcintahati.blogspot.my/p/link.html

    ReplyDelete
  3. hye singgah dari segmen yang sama gd luck n done follow
    http://misszyaroses.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly_3.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini dr segmen sama..good luck
    done follow

    http://juraidahrahman.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

    ReplyDelete
  5. All the best! シ

    http://zarachingu.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html?m=0

    ReplyDelete
  6. Salam singgah jalan2 di sini dari segmen yang sama...semoga berjaya...

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

    ReplyDelete
  7. salam kenal... datang dari segmen theyanaonly...

    Jemput ke senarai blogwalking... just tinggalkan url dibahagian komen.. mudah nak datang terjah setiap hari...

    http://www.saljuhumairah.com/2015/08/senarai-blogwalking-blogger-pupular-2015.html

    ReplyDelete
  8. Singgah sini dari segmen sama. Salam kenal n goodluck

    jemput ke blog..
    http://merosnordn.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN