BondeZaidalifahDotCom: ELAK PERUT BUNCIT DGN 3 LANGKAH...

ELAK PERUT BUNCIT DGN 3 LANGKAH...

1:47 pm

Perayaan demi perayaan di tempuhi,  dengan undangan rumah terbuka..pergghhhh makan sedap-sedap tu...

Siapalah yang tahan tengok makanan sedap sedap terhidang depan mata kaan! Tengok makanan sedap pon boleh jadi punca stresss hu hu hu, kenapa stress sebab tak boleh  nak makan... yang pastinya jadual diet kelaut....

Lainlah kalau makan, tak terkesan langsung macam tu juga mantain berat badan tu... (bila nak dapat berat maintan yea)
Time tu memang kejap nak naik penimbang, 5 minit lepas tu  nak naik penimbang lagi ha ha ha...

Jom mulakan hanya 3 langkah mudah:

ELAK PERUT BUNCIT DGN 3 LANGKAH



1. Tekan tubi ( push up)

●Lakukan aktiviti tekan tubi sebanyak 15 setiap set. Amalkan 3 Set setiap satu sesi (15 x 3=45 kali tekan tubi.)

●Tekan tubi baik untuk kekuatan otot di bahagian atas badan. 

●boleh memilih untuk membuat tekan tubi dgn lutut dirapatkan pada lantai (sissy push ups) atau ampu seluruh tubuh menggunakan jari-jari kaki ( full push ups)
Cuba lah yea klu nak dapatkan perut yang cantik...



~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

8 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN