BondeZaidalifahDotCom: CHIKEN SLICE SALEES FOOD & SCRAMBEL EGGS

CHIKEN SLICE SALEES FOOD & SCRAMBEL EGGS

9:57 am

Assalamualaikum...Selamat Pagi Semua... 

Moga pagi ni semua dalam keadaan sihat dan ceria.... dan dipermudahkan urusan hendaknya Aamiin.

Sarapan apa pagi ni...

Taraaaaaaaa sarapan simple jer..


Daging Ayam Salai @BBQ Chiken Slice

Bonde makan chicken slice bersama telur hancur atau scrambel Eggs emmm memang sedap tau rasa chiken slice ni... manis sedikit...




Chiken slice ni sesuai juga makan dengan burger tau...

Produk Salees boleh di rujuk di www.saless.com.my
Kalau nak anda berminat nak jadi stokis pon boleh... untuk jana pendapatan bulanan, boleh email dan wasapp nombor diatas yea..



Ada bermacam-macam produk Salees food tau...

Antaranya:

-Nasi Lemak Instant
-Chiken Slice
-Kuih Siput
-Kacang Dal

KLIK Link untuk info Nasi Lemak Instant

Selamat mencuba... 

Baca entri yang lain

7 TEGURAN MEMBINA

  1. Nasi lemak instant pun ada. Hebat nye!
    Btw, chicken slice tu memang nampak hensem! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha... semua ada memudahkan kita yg bz ni...
      Yg hensem tu... sedap tau cukup ras

      Delete
  2. Replies
    1. Mmg Sedapkan Nad... menarik selera he he he

      Delete
  3. dap dap.. hehehe.. tak pernah jumpa lagi ni..
    kena order eh.. kalo dah masuk kedai lagi letups ni..

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN