BondeZaidalifahDotCom: AUGUST PHOTO A DAY CHALLENGE

AUGUST PHOTO A DAY CHALLENGE

12:49 am

AUGUST PHOTO A DAY CHALLENGE 

Assalamualaikum....
Alhamdulillah akhirnya Bonde dapat menyudahkan kesemua August Photo A Day Challenge di Intagram Bonde zaidalifah_aisheteru mengikut masa yang ditetapkan dalam bulan Ogos...

Walaupun sibuk dengan macam-macam perkara, Bonde cuba untuk mengejar persaing yang lain untuk menyiapkan seperti yang diingini oleh pereka cabaran August Photo A Day Challenge iaitu safurara





1. What you did today:
-Bonde ambil pic Atin dekat photobooth Bell rakan office


2. Bought:

~ Bonde beli bunga lily kat Kedai RM 2 belum gubah lagi.. Sebab stok span hijau dah x der rupanye. Jd tunggu sampai span hijau ade yea... #020815


3.Someone that make u happy :

~Selalu @ayahbonda77 lah yg buat bonde happy, lepas tu @ayahbonda77 selalu tunaikan permintaan Bonde yeayyyy yabedabehuuuuu Tq Abg... #muahciked


4. Colour?

My choice Pink Colour

5. Tiny

Dataran helang...Helang kecil, Jari besar...#Tiny


6. Love

Love my Family..


7. "Something You Don't Like"
Orang yang suka menipu.... Tak cepat, tak lama... Kalau dapat tahu itu 1 penipuan... Siaplah!



8. Whats For Dinner : 
Mee bandung

9.Proud : 

Bersama@amberchia



10. Black or white:

Pic Aboi Si Kucing hitam.... Susah nak dapat pic cantik... Aboi tak photogenic


11.Somewhere you went: ...Korea


12. Precious :

Kehidupan sangat berharga, apabila telah dimatikan ia tiada berguna lagi. #Precious 

13.New : fish in aqurium #New


14. Looking Down: Stairs From Floor 4


15. Mum:

Mum & daughter(Bonde & Fatin)

16. A smell you adore : ~Shushi 


17. Something you made: Deco-deco for GA #SAU


18.My Personality is...
Periang orangnya dan dalam riang...Terus berusaha... Terus berdoa.. Percaya bahawa Rezeki ada dimana-mana.

19.Unusual

20.Weather today...
Awam berarak mendung...
21. SIGN: ...I like.... 

 

22. Something you can't live without: Sentiasa ada bawa kemana mana

23. The Furry FriendHagimaru aka hagi & Aboi

24. Heart : In My ' Heart'


25. Something you wore : 
Jalan-jalan , Santai-santai pakai seluar JEANS je ranggi ! tgh pakai... he he he

26.Makes you smile...: Funny cat!

27. Childhood : Asam Duit dulu2


 

28.Something old: Pic sanding arwah Mak n ayah... Love you




29.Memory: 
@Korea mmg susah nak lupa he he he hingga kehari ini macam tak caya aku dah jejak kaki kat sana.


30.Close-up:
Last day nak join GA @dramatiquniq wait for me....


  31. Number :

Percaya pada yang 1, Usaha untuk mendapat tempat yg terbaik dimana jua... InsyaAllah


 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN