BondeZaidalifahDotCom: APP PLAY STORE INI UNTUK KEGUNAAN WANITA SAHAJA

APP PLAY STORE INI UNTUK KEGUNAAN WANITA SAHAJA

5:15 pm

Assalamualaikum... dan salam petang,

Baiklah.. Bonde nak share 1 App ni, boleh downloud di google play store 
'Period Diary' 

Bonde nak share sebab App ni memang bagus dan senang digunakan oleh semua wanita ia juga sesuai digunakan dimana-mana sebab tak perlu bawa nota atau kalender.

Hanya tukar di kalender dalam telefon sahaja.


My Period Calender

Apa yang ada dalam App 'Period Diary'
-Calender
-Log
-Chart
-Setting
-Add note



Contoh Calender, dia akan tandakan
-Hari Period
- Hari rehat
- Hari subur

App Log : Putaran  Kiraan 


Carta Berat 

Dalam Setting terdapat :
-Tempoh ramalan
-Ovulasi & Subur
-Kehamilan
- Tema
-Kalendar
-Gejala dan suasana hati

Sambungan:
-Peringatan Haid & ovulasi
- Peringatan Pil
-Backup data & Pemulihan
- Kata laluan
-Jejak Akaun lain
-Pilihan Bahasa
-Unit metrik & Imperial
-Tunjuk/Sembunyi Pilihan
-Dokumen Eksport kepada Doktor
- Bantuan
- Laporan Pepijat
-Meminta ciri baru
- Bantu kami penyempan
-Nilai kami di google Play
-Kongsi dengan rakan
-Forum


Tambahan Nota...
Boleh add macam-macam kat sini
-Haid mula hari ini
-Aliran
- Haid tamat hari ini
- Nota
- Pil
-Persetubuhan
-Simptom
-Mood
-Ujian ovulusi
-Berat
-Suhu

Haahhh tengok macam-macam kegunaan 'Period Diary' Ni kan... semua ada... App ni boleh ditukar kebahasa Melayu tu yang Bonde suka....

Kadang kadang kita tak sempat @lupa nak tick kat Kalenderkan...

Bagi bonde App ni memang membantu sangat...

Jadi apa tunggu lagi ... downloudlah di Play Store

#Bondesenyumriang

Baca entri yang lain

4 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN