BondeZaidalifahDotCom: Weeefieee !

Weeefieee !

8:00 am

Assalamualaukim....

Ini Kisah Semalam... Hari pertama setelah 2 Bulan rehat dari zumba! 

Nampak tak? keterujaan Bonde nak masuk juga dalam weefieee ni!  Padahal kat depan dah siap baris nak bergambar... kami kat belakang boleh suka hati bergambar...

Tq adik Shrek Hijau sebab send pic ni kat group zumba....




Nampak tak Bonde dah kurus hari ni....
Ha ha ha kurus tang jari jer!



muka kepenatan dan gumbira dapat habiskan kelas Zumba semalam petang yeayyyyy....

tak sabar nak Zumba minggu depan...
jom Zumba dik....






Baca entri yang lain

9 TEGURAN MEMBINA

  1. bonde.. ritu yoorin ada lah join kelas zumba sekali.. hahaha..rasa berat je badan ni nak melompat2.. 1/2 jam je rasa nak pengsan..phewww

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ahhhh lama cuti ada juga rasa semput tapi kipidabbbb dongibab

      Delete
  2. amboi seronoknya ada kelas zumba...

    ReplyDelete
  3. seronoknya berzumba...ringankan badan..hehe

    ReplyDelete
  4. Sekali je cuba Zumba...pamcit tersebut hihi

    ReplyDelete
  5. Sekali je cuba Zumba...pamcit tersebut hihi

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN