BondeZaidalifahDotCom: Segmen "Review Filem Suami Aku Ustaz"

Segmen "Review Filem Suami Aku Ustaz"

11:23 pm

Assalamualaikum....

Sempena bulan Ogos ini, Bonde nak buat 1 Segmen senang jer...
pada anda yang telah menonton :

Filem Suami Aku Ustaz


Syarat-Syarat penyertaan :

1- Bagi yang belum follow Blog Bonde, kene follow dulu tau!



4 - Buat 1 entri mengenai review anda tajuk 
"Review Filem Suami Aku Ustaz"

contoh seperti disini : Review Filem Suami Aku Ustaz

5 - Paste link anda di comment.

Senang jerkan!

Pemenang akan di pilih oleh juri profesional yang telah dilantik .

Hadiah :

2 Novel Suami Aku Ustaz.

2 Novel LE Selalu Dengannya.

2 Notepad dari Karyaseni.

tarikh tutup segmen :

20 Ogos 2015
11.59 mlm

Sponsor : 
#Karyaseni
#teamumieofficial



Baca entri yang lain

9 TEGURAN MEMBINA

  1. KG join http://www.kakgojes.com/2015/08/review-filem-suami-aku-ustaz.html

    ReplyDelete
  2. alamak saya tak tengok drama macam mana nak review....ohh tidak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh tengok dekat blog KG dan Blog KC Arz... ada masa nak review hu hu hu

      Delete
  3. Saya join yer bonde...

    http://www.sheilainspire.com/2015/08/review-filem-suami-aku-ustaz.html

    ReplyDelete
  4. Salam Bonde, kakak melaporkan sudah selamat join segmen adinda tersayang, wish me luck :)
    http://www.anajingga.com/2015/08/segman-review-suami-aku-ustaz.html

    ReplyDelete
  5. join bonde :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2015/08/review-filem-suami-aku-ustaz.html

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN