BondeZaidalifahDotCom: RUMAH MURAH UNTUK DISEWA!

RUMAH MURAH UNTUK DISEWA!

12:35 am

Assalamualaikum...

Promosi :

RUMAH MURAH UNTUK DISEWA!


Aktiviti Sabtu lepas... Bonde 1 Family meluangkan masa bersama-sama mengecat rumah pertama kami di area Kuarter KLIA yang bakal disewa pada penyewa yang baru mulai September 2015.  Memandangkan ada 1 minggu lagi waktu yang ada untuk proses baikpulih mana-mana kerosakan yang ada...

Salah 1 cadangan Bonde ialah nak cat wall dalaman sebab cat yang ada ni dah mencecahi usia 10 tahun. alamak lupa pula nak ambil gambar sebelum. Lupa sangat-sangat.

Bonde meletakkan harga yang murah kerana bagi Bonde bukan nilai harga tu yang penting tetapi yang penting bagi Bonde ialah Penyewa dapat menjaga rumah yang disewakan seperti hartanya sendiri.

Maklumlah kadang-kadang setengah penyewa tak pikirkan kebersihan dalam dan kawasan sekeliling rumah...

Penyewa lari... tinggalkan hutang... lagi haru....

Jadi untuk itu setiap Penyewa hendak menandatangani Perjanjian Sewa Kediaman yang disediakan oleh penama (owner) contoh PERJANJIAAN SEWA KEDIAMAN

Salinan PENYEWAPERJANJIAN SEWA BILIK  UNTUK KEDIAMAN         DIANTARA    ____________________________________    _________...

Salinan PENYEWA      PERJANJIAN SEWA BILIK /      RUMAH UNTUK KEDIAMANPERJANJIAN             ini    dibuat   pada      ___...
Salinan PENYEWABAHAWASANYA        A. Tuan Rumah adalah pemilik sah dan berdaftar bagi rumah di alamat              _______...
Salinan PENYEWA                                                   Deposit Sewa : RM                                       ...
Salinan PENYEWA10.   Menjaga kebersihan seluruh luar dan dalam bangunan Rumah tersebut ,      termasuk ruang kaki lima, ru...
Salinan PENYEWA         kepada Tuan Rumah apabila tempoh perjanjian penyewaan ini tamat         ataupun ditamatkan mengiku...
Salinan PENYEWAPERSETUJUAN TUAN RUMAH DAN PENYEWA.    1.   Tuan Rumah hendaklah menyerahkan kunci bilik/rumah sewa kepada ...
Bonde suka contoh Perjanjian Sewa yang diatas ni... 
Lengkap dan padat.

Perjanjian Sewa Penting.... untuk mereka yang ingin mengawal penyewa dari lari meninggalkan hutang.




Proses mengecat dinding/wall



Tema Pink - Putih

Deco ni masa Kanda pasang dulu... kekal disitu dari beli dekat IKEA.

Selamat membaca :)




Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN