BondeZaidalifahDotCom: ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIQ

ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIQ

11:01 pm

Assalamualaikum....

Salam Merdeka semua...

Bonde baru sempat nak join : 

ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIQ

hari ni adalah hari terakhir seperi dalam syarat-syarat yang diberikan....

1.  Copy banner di atas dan buat entry khas bertajuk ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIQ (entry tersebut mesti lah ada TAJUK, BANNER, GAMBAR PARODY anda dan kalau nak menang anugerah khas juri, sertakan sekali CAPTION yang menarik di bawah gambar tersebut.)

2.  Follow Blog DRAMATIC UNIQ

3.  LIKE Fanpage Facebook DRAMATIC UNIQ


5.  Letak link entry penyertaan anda di ruangan komen entry ini SAHAJA.. hanya link yang tersenarai di ruangan komen entry ini dan memenuhi semua syarat akan dianggap sebagai peserta). Penyertaan selepas 11:59 PM 31 Ogos 2015 juga tidak akan diterima.

Taraaaaa... model cilik Bonde Fatin Nurhaziqah...


UNTUK UNDI KLIK  PIC NI 


Acik Ain yang cute miut,
Acik kenal Atinkan! jadi Bonde tak yah masuk sama wefie kat pic Atin ye.. boleh yea Acik cute,  Aci yea...




Caption :
Happy Anniversary Acik Ain...
Moga Sentiasa bahagia bersama Pok Chik... dan Good Luck kepada yang menyertai 

ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIQ




Acik Ain, Atin ada 2 lesung pipit macam akiff tau... he he he

Pesanan untuk yang lain.....

Jangan lupa ajak kawan-kawan join GA ni dan LIKE Fanpage Facebook DRAMATIC UNIQuntuk mengundi/meng"like" gambar anda nanti... :)

*****

Tempoh Menghantar Penyertaan : 5 hingga 31 Ogoos 2015 
Tempoh Pengundian : 1 hingga 15 September 2015 

Keputusan Akan Diumumkan (InsyaAllah) Pada Hari Malaysia
16 September 2015

*****

HADIAH YANG DITAWARKAN :

Tempat Pertama (Jumlah LIKE Terbanyak)  :  
Wang Tunai RM200

Tempat Kedua (Jumlah LIKE Kedua Terbanyak) :
Wang Tunai RM100

Hadiah Khas Pilihan Juri (Gambar Dengan Caption Paling Kreatif) : 
Wang Tunai RM50

.

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN