LAWAK DIHARI GAJI...

by - August 25, 2015

Assalamualaikum....

Pagi lagi dah sakit perut geli hati dapat macam-macam whatsapp berkaitan hari ini hari gaji....

Macam-macam viral ada...

Baca dan gelak terbahak-bahak

Nak chek gaji katanya
Ha ha ha lawak gilosss terkejut tgk... Kad bapak besar nak check gaji dah masuk ke belum...

Hadoiiiii lahhhhhh

You May Also Like

6 PEMBERI ULASAN

  1. Haha comfirm hari ni ramai ke mesin ATM . Tapi macam ade deep meaning je bile dia buat gambar camni . Selalunye bile ramai sangat guna pada hari tersbut kekadang sistem jam (Tak boleh masuk kad ) haha btw memang kelakar gambar ni . Makin menusuk kalbu siape g ATM hari ni lagi2 saya . Haha

    ReplyDelete

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang

Terima kasih.