BondeZaidalifahDotCom: KISAH SEMALAM SAMBUTAN HARI RAYA AIDILFITRI PUSPANITA NEGERI SELANGOR

KISAH SEMALAM SAMBUTAN HARI RAYA AIDILFITRI PUSPANITA NEGERI SELANGOR

2:28 pm

Assalamualaikum...

Semalam 7 Ogos 2015 (Jumaat) Bonde berpeluang ke :

SAMBUTAN HARI RAYA AIDILFITRI PUSPANITA NEGERI SELANGOR

Seperti biasa sambutan diadakan di Dewan Jubli Perak Sultan Abdul Aziz yang terletak di Bangunan SUK Selangor.

Tahun ni.. tak ada pertandingan nyanyian hanya ada pertandingan gerai tercantik sahaja.

Tahun ni gerai dari Daerah Sepang/Kuala Langat menyediakan sate... dapat jugak merasa makan satey walaupun ramai yang berbaris nak mengambilnye.

Kami sempat bergambar dengan Pegawai Daerah Sepang yang baru.





Bonde duduk semeja dengan Liza dan Hema memandangkan semua meja hampir penuh...
Zue dan Masiey datang nak bergambar dengan kami...he he he muah ciked...

Memasing fefeling nak jadi ratu tapi tak ada mahkota dikepala last-last duduk jelah atas tangga... duduk pon boleh...


Sementara tunggu bas tu kita bergambarlah dulu... Ni semua ahli-ahli PUSPANITA yang hadir pada hari ini.


Jangan sebut Bonde pakai jubah/dress warna apa? kalau dah nampak diam-diam he he he

Baiklah Bas dah sampai, moh naik Bas balik Cyber balik....

Perut dah kenyang memasing suka hati.... weeeehuuuuuuu

~Bonde Senyum Riang~

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN