BondeZaidalifahDotCom: JJCM SEA VIEW BAGAN LALANG

JJCM SEA VIEW BAGAN LALANG

7:02 pm

Assalamualaikum...

Salam petang...

Maaf tak sempat nak up entri semalam JJCM family ke Bagan Lalang...

Kalau ke Bagan Lalang Kami suka makan di Restoran 'Sea View'

Tak tahu mengapa memang restoran ni jadi pilihan family kami.

Memandangkan menyiapkan kerja mengecat yang mengambil masa siap terlalu lama... Sebab Kami bukan expert pon bab mengecat rumah.

Kerja-kerja siap tepat jam 10.30 mlm... Kami bertolak balik mandi-mandi selesai bersiap jam 11.30...

Gerai ke Bagan Lalang sampai lebih kurang 12.15...

Memang perut masa ni dah nyanyi lagu...
Kpop dah he he he

Kerang Rebus
Kerang Rebus dekat sini memang sedap... Malam tu ambik 1 kilo kerang untuk direbus dan cicah dengan air asam.

Mula mula Memang takut nak makan... Maklumlah hari tu kene Elergik yang agak menakutkan...

Alhamdullillah..

Makan dengan nikmatnya...

Ikan Bakar
Ikan Bakar.... Malam tu ambik 2 ekor je, 1 ekor Ikan Kembong dan 1 ekor lagi ikan jaket.

Dah tu ikan agak lewat sampai... Ikan tu makan buat ratah-ratah jelah.

Sayur Kailan Ikan Masin
Kailan Ikan Masin sayur pilihan pada malam ni...  Sebab fav Fatin sayur kailan...

Pepahat Sweet Sour
Pepahat Sweet Sour Fav Bonde...

Tapi kali ni, Pepahatnye Kecil sikit mungkin bukan musim Pepahat besar...

Alhamdullillah makan Pepahat pon tak Elergik...

Okkk...

Kalau ke Bagan Lalang boleh cuba makan kat Restoran Sea View.

#Bondesenyumriang

Baca entri yang lain

8 TEGURAN MEMBINA

  1. Nampak menyelerakanlah.. boleh pergi cari nanti

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikim tuan/ puan.sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat,seperti sambung rumah,pasang tile,plastersiling,partition wall,porch keta,pagar dan auto gate,vinyl floor,wallpaper,grill,wayaring,plumbing,landskap dan kolam hiasa,dan keje civil lainnya.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,putrajaya,serdang,sepang,nilai,bndr sri putra,cheras,ampang,puchong,semenyi,dan wilaya persekutuan. Hubungi sy (amir) 0192945175 atau wassp 011²9110298.terimakasih

    ReplyDelete
  3. gerai ikan bakar di bagan lalang mmg femes..JM je x sampai sana lagi

    ReplyDelete
  4. bonde...nak minta alamat rumah..ada small gift for u coz support my blog

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN