BondeZaidalifahDotCom: JATUH SAHAM NAMPAK GAYANYA : Premium Rose Hip Oil membantu anda

JATUH SAHAM NAMPAK GAYANYA : Premium Rose Hip Oil membantu anda

7:20 pm

Assalamualaikum...
Salam Petang... Arggghhhh kalau anak dara mesti pikir macam tu... takut luak duit hantaran kan! 

Jatuh Saham Nampak Gayanya

Maklumlah zaman la ni... duit hantaran mahal berpuluh ribu... kalau ada sedikit luka dan parut akan dipotong dari duit hantaran yang telah ditetapkan...
Ini cerita dah 2 minggu rasanya ibu jari yang terkene wap panas hasil masak nasi impit, macam mana boleh lupa tudung periuk tu tertutup rapat bila buka dah tentu wap panas keluar... mula-mula kene memang tak gelembung cuma rasa berdenyut sahaja. wahhh sakitnya tu disini..

teringat ada sebotol 

Premium Rose Hip Oil Brand Cosway 

Nak tau macam mana ia memulihkan luka melepuh ni, teruskan membaca yea...
3 Jam Selepas terkena wap panas, gelembung mula keluar.
Selepas 3 hari kejadian, air keluar sendiri dan gelembung pon susut, bila mandi kulit jadi lebut dan tertanggal sendiri.
Gambar terkini kulit menegang dan luka kering
Luka hampir sembuh... Bonde dok sapu 

Premium Rose Hip Oil

L'ELAN Vital Organics Premium Rose Hip Oil adalah sangat baik untuk membantu semua jenis ketidaksempurnaan kulit:
 

  Melembapkan sangat kering, kulit tidak stabil dan membantu meningkatkan Ekzema & Psoriasis
 
  Menyuburkan rosak, rambut yang dirawat secara kimia dan menguatkan kuku rapuh

  MENGURANGKAN parut daripada jerawat, luka bakar, stretch mark dan pembedahan
 
  Membalikkan tanda-tanda penuaan seperti pigmentasi, tompok penuaan dan tidak sekata, kulit gelap
 
  Melicinkan kemunculan kedutan, garis-garis halus dan kedut


Selamat Mencuba...
100% Certified Organic
Premium Rose Hip Oil
Pure Concentrate of organic Rose Hip Oil extracted form Chile's native Rose (Rosa Canina) also known as the mystical wild rose of Chile.

With organic
Rose Essential Oil

Premium Rose Hip Oil
93349     15ml


The L'élan Vital Organics™ Premium Rose Hip Oil is excellent for aiding all types of skin imperfections:
Moisturises very dry, flaky skin and helps improve Eczema & Psoriasis
Nourishes damaged, chemically-treated hair and strengthens brittle nails
Minimises scars from acne, burns, stretch marks and surgery
Reverses signs of ageing such as pigmentation, age spots and uneven, darkened skin
Smoothes the appearance of wrinkles, fine lines and crow's feet

Discover One of Mother Nature's Miraculous Healing Remedies….
L'élan Vital Organics™ Premium Rose Hip Oil
Produced exclusively by Laboratorios COESAM of Chile, that pioneered the research on
the oil's healing and rejuvenating properties and is known as the producer of "The Original Rose Hip Oil".
Our premium Rose Hip Oil is strictly organically cultivated; ensuring the finest, highest quality of unsaturated Essential Fatty Acids (Oleic, Linoleic, Linolenic), Caratenoids, Flavonoids, Vitamin C and Vitamin A derivatives. 100% pure oil concentrate certified organic by BCS Oko and the USDA. Free of harmful pesticides, herbicides and insecticides.

No Artificial Colouring     No Synthetic Fragrances     No Mineral Oil No Parabens     No Animal Derivatives     No Bleaching & Deodorising agents No Solvents (Produced using eco-friendly CO2 extraction process)

Tested and Proven Clinically…
On assisting medical treatments:
"I have applied Rose Hip Oil on all types of skin. Rose Hip Oil acts on scars, reducing hyperpigmentation, flattening hypertrophia (bulky scars) and loosening up fibrous chords.
All these effects end up in a near complete attenuation of scars."
Dr Hans Harbst, Head of Radiology Department, Chilean Air Force Hospital, Santiago

Baca entri yang lain

4 TEGURAN MEMBINA

  1. bagusnya cepat sangat sembuh. nampak mengerikan

    ReplyDelete
    Replies
    1. He he he memang nampak ngeri, jadi kene jaga supaya tiada jangkitan kuman atau virus merbahaya

      Delete
  2. ngerinya tengok gelembung tu bonde

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN