BondeZaidalifahDotCom: ISTANBUL AKU DATANG...

ISTANBUL AKU DATANG...

6:04 pm


Assalamualaikummm....

Istanbul Aku Datang...


Wahhh bilalah peluang nak jejak kaki ke Istanbul, Memang ade berangan nak melawat Istanbul satu hari nanti. Jadi Bonde kene menabung Dari sekarang...

Tempat menarik Istanbul

1- Masjid Biru
2- Istana Topkpi
3- Muzium Rahmi M Koc
4- Spice Bazaar
5- Masjid Suleymaiye
6- Pamukkale
7- Hargia Sophia
8- Hierapolis
9- Ephesus Ancient City
10- Miniaturk

Boleh juga tengok dekat sini : Tempat Percutian Idaman 



Terima Kasih Bos ... sebab bagi FM dan keychain from Istanbul... suami Bos kerja dekat Istanbul......  balik Malaysia, tempoh bercuti mesti Sweet je lama tak jumpa Encik Suami dapatlah melepaskan rindu...

Moga 1 hari nanti Bonde pon dapat jejak kaki ke sana... 


Istanbul Aku Datang


InsyaAllah...

#Bondesenyumriang

Baca entri yang lain

7 TEGURAN MEMBINA

  1. insyaAllah bonde..memang cantik view kat sana

    Maisarah singgah dari Blog MaisarahSidi.com :)

    ReplyDelete
  2. bestnya kalau boleh ke sana kan... boleh tengok negara orang.

    ReplyDelete
  3. ingatkan dah sampai..saspen je

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN