BondeZaidalifahDotCom: HANTU ATAU BUAYA?

HANTU ATAU BUAYA?

11:54 pm

LIRIK HANTU ATAU BUAYA 

~NANA SHEME~





Sakit hatiku memikirkan kamu
Sakit Mataku melihat wajahmu
Di mana sayangmu di mana kasihmu 
bila ku pilu engkau jauh engkau jauh 
di mana dirimu di mana waktuku 
bila ku perlu engkau jauh engkau jauh 

terpulanglah mahu jadi apa
mahu jadi hantu mahu jadi buaya 

andainya aku kau ingin semula 
terpulanglah mahu bikin apa 
mahu bikin masalah 
bila ku pilu engkau jauh engkau jauh 

serah teruskan saja 
maafkan aku 
ku tak mahu ku tak rela 
di mana dirimu 
di mana waktuku 
di mana sayang mu
 di mana kasihmu 
terpulanglah mahu bikin apa
bila ku pilu engkau jauh engkau jauh 
terpulanglah mahu jadi apa
 mahu jadi hantu mahu jadi buaya 
mahu bikin masalah serah teruskan saja 


terpulanglah mahu jadi apa
 terpulanglah mahu jadi apa 
mahu jadi hantu mahu jadi buaya
 terpulanglah mahu bikin apa 
mahu bikin masalah 
serah teruskan saja 
mahu jadi hantu mahu jadi buaya 

mahu jadi buaya terpulanglah 
mahu bikin apa
mahu bikin masalah
serah teruskan saja 
terpulanglah mahu jadi apa 
mahu jadi hantu 



lama-lama dengar lagu ni,asyik nak nyanyi jer lagu ni.... 
hari-hari dengarkan... naik hafal.. 


Nah bonde belanja lirik serta video , Moga terhibur...

#Bondesenyumriang

Baca entri yang lain

13 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN