BondeZaidalifahDotCom: ADA KUDA DEKAT STOKINKU !

ADA KUDA DEKAT STOKINKU !

11:42 pm

Assalamualaikum...

Dan Selamat Malam... Hai hai hai...
Bertemu lagi kita dialam maya ini...

Ada Kuda Dekat Stokinku!

Percaya atau tidak semua kene percaya juga... memang betul ada kuda dekat stokin tau... tak tipu.. Bonde rasa kuda belajar nak pakai stokinlah...



"Kuda hitam aduh kuda hitam...."


"Kuda ku lari gagah berani..."



Comel pulak kuda ni...
"Kuda kepang aduh, kuda kepang...."

Baiklah nak terus terang, 

Sebenarnya, Pagi tadi bonde mencari stokin sebab nak pergi kelas zumba petang nanti lepas waktu pejabat, disebabkan dah lambat tak sempat nak capai stokin.

Maklumlah mencari stokin kat kedai lagi senang rasanya kalau dah kesuntukkan waktu... he he he


Jadi,
Masa rehat tadi Bonde ke D'pulze Shopping Mall cari stokin... mula-mula ke FOS sebab situ ada jual stokin, cadangnya... nak beli 1 jer stokin sebab nak pakai untuk petang nanti... cari punya cari, belek punya belek... dapat 1 stokin tapi x jadi beli sebab... Nampak ada kedai Sox World baru dibuka berdepan dengan FOS jadi niat nak survey dululah...

Cari punya cari, belek punya belek... dapat 1 stokin yg lebih kurang sama, agak murah dari stokin dekat FOS td... 

jadi belilah... bukan 1 tapi 3 dengan harga RM 21.00 brand Polo..
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/



Nampak tak ada kuda, dekat stokin tu.....
Bonde tak tipukan!
he he he

Ada Kuda Dekat Stokin!

~Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN