BondeZaidalifahDotCom: ZALORA Officially Launched on the 29th of July

ZALORA Officially Launched on the 29th of July

12:07 am


Assalamualaikum.. dan Selamat Malam,

Hari ni, Bonde berpeluang menghadiri :

ZALORA Officially Launched on the 29th of July 

Pembukaan store baru Zalora yang terletak di  G10 & G11, Ground Floor Mitsui Outlet Park.  Zalora store telah dibuka secara rasminya pada hari ini, bagi anda yang belum sampai ke Mitsui Oulet Park boleh dapatkan info disini : [MOPKLIA]

Cake sempena pembukaan Zalora store di Mitsui Outlet Park, Klia Sepang

Pada hari ini, Sale Up to 90 %
Wahhh banyak sale... jadi apa tunggu lagi lets shopping...

Dua orang model cantik yang turut hadir pada hari ini ialah Sasha Saidin dan Amber Chia

Bonde pon nak pose ala model juga he he he
Bersama blogger Shrek Hijau

Kami bersama model Amber Chia. Model yang tinggi lampai dan sangat spothing, siap ucap Selamat Hari Raya pada Bonde, Nice to meet you..

Kami Bersama Model Sasha Saidin yang jelita dan putih gebu...

Bonde with blogger Shrek hijau tengok-tengok barangan Zalora store Outlet.


Fatin pun Follow Bonde malam ni :)... siap bergaya lagi...

Baiklah pada yang hendak datang ke Mitsui Outlet Park senang je... kerana ialah berdekatan dengan KLIA2.

Moga info ini dapat membantu anda semua yang tercari2 Zalora store yea.

#Zaloramy

Baca entri yang lain

4 TEGURAN MEMBINA

  1. heels kaler hitam nude tu yg ade sign 90% tu cantik nak arwah.. huu~

    ReplyDelete
  2. belanje kasut zalora satu . hahaha

    ReplyDelete
  3. seronok nya g shopping..leh bergambar ngna retis dan model lagi...mampu tgk je sbb gaji belum masuk huhuhu

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN