BondeZaidalifahDotCom: Salam Aidilfitri...

Salam Aidilfitri...

1:58 am

Assalamualaikum....Salam Aidilfitri Semua....

Maaf Zahir Batin andai ada salah silap yang Bonde tak perasan telah melukakan hati anda semua...Yang baik datang dari Allah dan yang salah dan silap dari Bonde harap dimaafkan.


Tahun ni sebenarnya... tak rancang nak pakai tema apa.. sebabnya selalu kami dah awal-awal beli kain untuk tempah baju raya... tahun ni x berkesempatan untuk semua tu nampak sangat kesebokkan melanda...

Akhinya tercapai juga impian nak pakai warna silver n pink... 
Semua beli secara berasingan cuma maching-machingkan warna jer...


Malam raya tahun ni di Sungai Pelek, Sepang... Lepas solat jumaat kami bertolak balik ke Sungai Mangis, Banting pula.. Ni adalah rutin setiap tahun...
Let go balik kampung...


Juadah Dipagi Raya untuk tahun ini...
~ Rendang Ayam Pencen (Along yang masak)
~ Kari Daging  (Along yang masak)
~ Kuah Kacang+Ayam (Bonde masak)
~ Sup Tulang (Bonde Masak)
~ Nasi Impit (Along yang masak)



Photo Grid 1 Syawal 1436 H


Bergambar bersama Family Banting...

~Abah 
~Angah family
~Alang Family
~ Uda Family 
~ Ucu Family

Yang tak ada dalam ini gambar family Along... Along dah balik rumahnye dekat Sungai Buaya... lepas ni nak serbu rumah Along...

Riang Ria Hari Raya...
#1Syawal1436H


Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN