Salam Aidilfitri...

by - July 24, 2015

Assalamualaikum....Salam Aidilfitri Semua....

Maaf Zahir Batin andai ada salah silap yang Bonde tak perasan telah melukakan hati anda semua...Yang baik datang dari Allah dan yang salah dan silap dari Bonde harap dimaafkan.


Tahun ni sebenarnya... tak rancang nak pakai tema apa.. sebabnya selalu kami dah awal-awal beli kain untuk tempah baju raya... tahun ni x berkesempatan untuk semua tu nampak sangat kesebokkan melanda...

Akhinya tercapai juga impian nak pakai warna silver n pink... 
Semua beli secara berasingan cuma maching-machingkan warna jer...


Malam raya tahun ni di Sungai Pelek, Sepang... Lepas solat jumaat kami bertolak balik ke Sungai Mangis, Banting pula.. Ni adalah rutin setiap tahun...
Let go balik kampung...


Juadah Dipagi Raya untuk tahun ini...
~ Rendang Ayam Pencen (Along yang masak)
~ Kari Daging  (Along yang masak)
~ Kuah Kacang+Ayam (Bonde masak)
~ Sup Tulang (Bonde Masak)
~ Nasi Impit (Along yang masak)



Photo Grid 1 Syawal 1436 H


Bergambar bersama Family Banting...

~Abah 
~Angah family
~Alang Family
~ Uda Family 
~ Ucu Family

Yang tak ada dalam ini gambar family Along... Along dah balik rumahnye dekat Sungai Buaya... lepas ni nak serbu rumah Along...

Riang Ria Hari Raya...
#1Syawal1436H


You May Also Like

2 PEMBERI ULASAN

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang