BondeZaidalifahDotCom: Giveaway "Blog Fadzi Razak Launch" 2015

Giveaway "Blog Fadzi Razak Launch" 2015

5:29 pm

Bersempena dengan usia Blog Fadzi Razak ni dah mencecah usia setahun lebih dan sempena jugak Blog Fadzi Razak bertukar domain dari www.fadzirazak.blogspot.com kepada www.fadzirazak.com, aku nak buat satu giveaway mudah untuk korang semua.

Giveaway "Blog Fadzi Razak Launch" 2015


Giveaway "Blog Fadzi Razak Launch" 2015

Cara sertai:


1. Follow Blog Fadzi Razak dan blog-blog sponsors


Fadzi Razak | Mama Darwiish | Rafzan Tomomi | Amanda Suria | Azlinda Alin | Fara Hanim | Syira Lokman | Kathy Aiman | Inani Hazwani | Ayuni Rafilah


2. Like Facebook Fanpage Blog Fadzi Razak dan Fanpage sponsors


Fadzi Razak | Mama Darwiish | Rafzan Tomomi | Amanda Suria | Azlinda Alin | Syira Lokman | Kathy Aiman | Ayuni Rafilah


3. Follow Instagram Blog Fadzi Razak dan Instagram sponsor


Fadzi Razak | Aneeq Asyraf | Mama Darwiish | Rafzan Tomomi | Amanda Suria | Alinda Azlin | Fara Hanim | Syira Lokman | Kathy Aiman | Inani Hazwani | Ayuni Rafilah


4. Buat satu entri bertajuk Giveaway "Blog Fadzi Razak Launch" 2015


5. Letakkan banner giveaway di atas dalam entri korang dan backlink kan ke Blog Fadzi Razak -- kalau nak senang, copy paste je code HTML di bawah ni.


6. Bila dah siap, komen link entri korang dekat ruangan komen di bawah


Hadiah-hadiah:


1. 1 x Cathy Choo shower gel ml (Mama Darwiish)


2. 2 x Top Up RM10 (Rafzan Tomomi)


3. Buku Nota Harian (Amanda Suria)


4. Cash RM10 (Azlinda Alin)


5. Sehelai Jacket Denim (Fara Hanim)


6. 2 x tapak iklan free selama sebulan (Syira Lokman)


7. Sehelai Shawl (Kathy Aiman)


8. Topup RM10 (Inani Hazwani)


9. Pakaian (Ayuni Rafilah)


10. Tapak iklan dan banner percuma selama sebulan (Fadzi Razak)


Total pemenang yang bertuah = 12 orang


Syarat-syarat:


1. Giveaway ini akan berlangsung selama 3 minggu bermula 1 Julai 2015 hingga 22 Julai 2015.


2. Giveaway ini terbuka kepada semua blogger yang tinggal di dalam Malaysia sahaja.


3. Para sponsor juga layak untuk menyertai giveaway ini.


4. Pemenang akan dipilih secara random menggunakan random.com.


5. Nama pemenang akan diumumkan pada 23 Julai 2015.

6. Para pemenang perlu respon dalam masa seminggu (24 Julai 2015 hingga 30 Julai 2015)

7. Hadiah-hadiah akan mula dihantar/diberi pada 31 Julai 2015






Nak menang hadiah lepas Hari Raya? Ini peluang korang. Jom ramai-ramai sertai Giveaway "Blog Fadzi Razak Launch" 2015.




Good luck kepada semua!


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. SINGGAH http://jmbelog.blogspot.com/2015/07/giveaway-blog-fadzi-razak-launch-2015.html

    ReplyDelete
  2. Hai..Singgah Jln2 Sini..Dari Segmen Yg Sama..Ehek..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/07/giveaway-blog-fadzi-razak-launch-2015.html

    Good Luck ^_^

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN