BondeZaidalifahDotCom: #Cabaran20Hari yang ke 19 : Senarai Kuih Raya Pilihan Hati

#Cabaran20Hari yang ke 19 : Senarai Kuih Raya Pilihan Hati

10:08 pm

#Cabaran20Hari yang ke 19 : 

SENARAI KUIH RAYA PILIHAN HATI






Pejam celik-pejam celik dah masuk hari yang ke 19 #cabaran20 hari macam tak percaya sahajakan! 

Cabaran ke 19 :

SENARAI KUIH RAYA PILIHAN HATI


Bonde tak banyak sangat suka makan biskut yang manis-manis tapi ada jugalah dalam senarai Bonde ni nama biskut yang sedap kalau datang beraya ke rumah saudara-mara dan kawan-kawan tinjau-tinjaulah balang kuih kene cari dan rasa... Antara biskut-biskut Fav Bonde :

1. Tart Nenas


2. Biskut chipsmore


3. Biskut Mazola



Selain dari tu bonde juga suka makan beberapa jenis kerepek ni memang kene rasa kalau dah nampak memang nak rasa.

Kalau dia pedas memanglah i likeeeeee sangat-sangat senarai kerepek yang menjadi Fav Bonde ialah :

1. Kerepek Bawang


2. Kerepek Ubi Pedas


3. Popia Simpul


4. Kuih Gunting


5. Rempeyek Ikan Bilis


Kalau tak kenal biskut dan kerepek seperti senarai di atas boleh silalah google... Kalau nak resepi pon ada... Maaf kerana tiada disediakan resepi untuk kali ini.. Bonde hanya berikan "Senarai Kuih Raya Pilihan Hati".

Terima kasih sudi membaca...

Jumpa next Entri

#Cabaran20Hari
#yangke19
#kelabbloggerbenashaari
#exchangefeedgroup
#bukansekadarblogger
#bukansembangkosong
#bondesenyumriang


~ Bonde Senyum Riang ~




Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN