BondeZaidalifahDotCom: #Cabaran20Hari Yang ke 15 : Gambar Dan Ucapan Raya

#Cabaran20Hari Yang ke 15 : Gambar Dan Ucapan Raya

7:03 am

Assalamualaikum dan Selamat Pagi..

#Cabaran20Hari Yang ke 15 :

GAMBAR DAN UCAPAN RAYA





Tahun 2012 (Tema Kelabu)

Masa ni telefon tak canggih sangat... Ambik gambar pon biasa-biasa je.. he he he dalam biasa-biasa jer penuh jugalah memori telefon he he he (tahun ni beraya tanpa mak mentua sedih.. tau)


Tahun 2013 ( Tema Merah / Hitam)

Tahun ni dah canggih dah HP ada application Photo Grid... boleh edit-edit gambar.. (siap add pelita raya) Raya Bermula di Banting...  




Tahun 2014 (Tema Unggu)

Raya Bermula di Sungai Pelek, Sepang.



Bergambar bersama Family Di Banting



Juadah Raya Tahun Lepas 2014


Ucapan Raya ni Bell yang disignkan... Alang2 dia dah disign untuk office suruh dia edit untuk Bonde...

Ucapan Selamat Hari Raya AidilfitriMaaf Zahir Batin

Terima kasih sudi membaca...

Jumpa next Entri

#Cabaran20Hari
#yangke15
#kelabbloggerbenashaari
#exchangefeedgroup
#bukansekadarblogger
#bukansembangkosong

#bondesenyumriang

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

9 TEGURAN MEMBINA

  1. wahhh colourful la bonde..hihi... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah lah Anizzhe he he
      tahun ni tema jeng jeng jeng......

      Delete
  2. Wah, hebat la Bonde... Nanti nak tengok gambar sambutan raya tahun nie pulak...

    ReplyDelete
  3. Wah, hebat la Bonde... Nanti nak tengok gambar sambutan raya tahun nie pulak...

    ReplyDelete
  4. ala,seronok tgk gmbr raya bonde

    ReplyDelete
  5. Wah seronoknya bonde beraya..
    Hahaa kemeriahan raya dah dirasai

    ReplyDelete
  6. waahhh lemangggg... terliurr......

    ReplyDelete
  7. Fuhh makanan tuuu menggoda btol laa bonde..gambar2 nmpak meriah

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN