BondeZaidalifahDotCom: "Giveaway bersama Wayne Harraz"

"Giveaway bersama Wayne Harraz"

11:30 am

Jom follow bonde join GA dari:


Ini segmen kedua Bonde join hari ni,
Sokong Ahli EFG punya GA


klick banner untuk Join


 http://www.wayneharraz.com/2015/06/segment-giveaway-bersama-wayne-harraz.html




"Syarat penyertaan"


1. Buat entri bertajuk 

"Giveaway bersama Wayne Harraz"

2. Copy dan Pastekan Banner/Gambar yang kat atas tu dan link kan ke entry ni


3. Follow blog


4. Follow Instagram


5. Add friend Facebook

Penyertaan di buka dari:


18/6/2015 sehingga 30/6/2015

Pemenang yang bertuah akan memenangi:


2x Kupon RM10 OFF Papa John



~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

6 TEGURAN MEMBINA

  1. Good luck dear...

    salam ramadhan!selamat berpuasa...sue singgah blogwalking kat sini:)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. Terima kasih kerana menyertai Giveaway bersama Wayne Harraz.
    Teruskan follow Wayne Harraz untuk mengetahui keputusan pemenang. Semoga berjaya.

    Tulus Ikhlas:
    Wayne Harraz

    ReplyDelete
  3. Ewan dah janji bagi ain menang..
    sebab rahsia Ewan ada pada ain... hahahahahhaa... :p

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN