BondeZaidalifahDotCom: MENARIK DI JOHOR BAHARU

MENARIK DI JOHOR BAHARU

1:31 pm

Assalamualaikum... Salam Petang..

Menarik Johor Baharu

Nak cerita sempat pergi Johor Baharu malam tadi.  Sebenarnya dah lama tak datang Johor Baharu banyak  perubahan disini rupanya... Adalah dekat 12 tahun lamanya. Sampai sampai Cari makan dulu... Singgah di Sayam Restoran area setulang laut. Depan ni ada pantai seberang sana Singapore cantik Lah pemandangan malam dekat tepi pantai ni... Lampu lampu berwarna warni.




Sayam Restoran



Pasar Karat


Ada Ice Cream Pasu


Fatin makan Ice Cream Goyang



Baju Running Man


Koleksi Baju T-Shirt Johor JDT

Lepas tu singgah Kat Pasar Karat @Downtown.. Cuci cuci Mata.

Ada macam macam dekat Pasar karat ni..
Paling Banyak koleksi Baju dan barangan JDTlah...

Tapi fatin Ade minat baju Running Man ni... Bonde x belikan...

Habis merajuk 1 malam tak dapat Baju Running Man...

Sebab tak beli tengok kain mcm biasa cuma dia mahal dalam RM 35... Untuk saiz Kecik mcm x berbaloi pulak beli.

Cakap Kat Fatin beli lain kali




Minat satu beg ni... Macam menarik sangat... Warna unggu pulak tu... Jadi beli 1 he he he

Comel tak beg Bonde beli tu.. Tak larat nak jalan downtown ni sebab besar sangat... Dahlah badan rasa tak sedap dengan kurang rehat, rasa nak demam...


Baca entri yang lain

13 TEGURAN MEMBINA

  1. seronok bonde makan angin ye :)

    ReplyDelete
  2. Pasar Karat best. Macam-macam ada kat situ. Kalau rajin explore, benda-benda antique & rare pun ada diorang jual.

    ReplyDelete
  3. yoorin ni nama je org johor.. tp 1 johor tak abes jelajah lg... heee..

    ReplyDelete
  4. yoorin ni nama je org johor.. tp 1 johor tak abes jelajah lg... heee..

    ReplyDelete
  5. bestnye..berjalan malam, tak sabar tunggu baby besar nak bawa bersiar makan angin malam..hee

    ReplyDelete
  6. bestnya bonde..nak juga beg tu =P

    ReplyDelete
  7. lama tak ke jb yer sejak putus dgn ex tunang ! hehe

    ReplyDelete
  8. nt boleh la ke sana jalan2 cari makan..hehe

    ReplyDelete
  9. Wahh bestnyer jln2 ..penat tak penat redah jer hehe..

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN