BondeZaidalifahDotCom: HADIAH "TOP KOMENTAR" BULAN MEI

HADIAH "TOP KOMENTAR" BULAN MEI

5:39 pm


Assalamualaikum dan Selamat Petang

Syukur Alhamdulillah... dapat hadiah FM Makkah dari blog [www.irrayyan.com]
sempena :

 Top Komentar Mei




Buat pertama kalinya dapat hadiah sebagai Top Komentar setelah 6 tahun menceburi bidang Blogger...Macam best jer, dapat hadiah sebagai pengomen terbanyak... Pot Pet Pot Pet Bonde :) berhasil. 

FM Makkah nampak cantik, menarik dan tenang mata memandangnya..

Lepas ni InsyaAllah Bonde terus singgah blog Mommy untuk komen dan komen...


Image result for terima kasih

Baca entri yang lain

14 TEGURAN MEMBINA

  1. Sape kata Membebel tu xb'guna, BTW tahniah ye sis....;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cikna betul tu... pot pet pot pet dpt hasil :)

      Delete
  2. tahniah bonda . nnti jdi top komentar kat blog lela . nnti lela bg hadiah . hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Lela...
      Ok nnt bonde serang yea

      Delete
    2. Nak hadiah jugaaaakkkkk.... :)

      Delete
  3. Replies
    1. Sama-sama nnt nak dapatkan Top Komentar kat blog SA pulak

      Delete
  4. Tahniah.. jun ni In sya Allah bahejabella.com mendaki semua top list efgiess

    ReplyDelete
    Replies
    1. Go go go Nizam...
      Bonde support dari belakang

      Delete
    2. daki..daki..jangan tak daki...

      *bukan berdaki ye* :p

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN