BondeZaidalifahDotCom: GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

11:00 am

Bersempena dengan sambutan Hari Raya Aidilfitri pada tahun 2015, EFG buat julung kalinya akan menambah 'havoc' suasana raya anda dengan GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100. 

Istimewanya, GIVEAWAY EFG MEGA RAYA ini turut menyediakan hadiah lumayan buat pemenang SEO yang berjaya menempatkan halaman web peserta di kedudukan teratas dalam senarai engine carian Google Malaysia (Google.com.my) menggunakan kata carian "Giveaway EFG Mega Raya".

Melalui giveaway ini, para peserta berpeluang untuk saling kenal-mengenali, seterusnya mengeratkan silaturrahim sesama blogger dalam meraikan hari raya pada tahun ini.

giveaway efg mega raya 2015

{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :

SEO


RM300 x 1 pemenang
RM200 x 1 pemenang


RM100 x 1 pemenang


RM100 Cash x 25 pemenang

Mula : 10 Jun 2015 | Tamat :9 Julai 2015




Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

2. Follow blog sponsor

4. Follow Instagram

5. Add facebook
6. Follow G+
7. Like facebook page
Helenz Signature Official


K.Rogers Butter Cookies by Zida dan Arif
Exchangefeedgroup
irrayyan.com Official FB

Arzmoha
Nik Ainaa
Amy Si Gadis Weird
Rahim Aim Channel

AIN Dramatic Uniq Blog

ShamieraOsment.com
CikGu NoraZimah
YanieYusuf
syirasophie.blogspot.com
Chenta Hati Saya
Diari Jejaka Hangat
Kumahuitu.blogspot.com
Official Pages "Qaseh Ku"
Shahira's blog
Akif Imtiyaz Official Blog
Isolabellaz
Eny Abdullah Cooking & Photography
PowergolD.BiZ
Papaglamz
MMD One Stop Centre
P.C.L
Blog BingkisanHati
Cikk mimin mera
Shaklee House Pantai TIMUR
Zulls Grill N Spices
Nota Purba
Nukilan Reena
Mia Zain
Kanvaskehidupanku
Mommy Yoorin
Sayidahnapisahdotcom
safuraonlinediary
Anajingga
Bicara Mummy
Aku Penghibur [dot] com
SIpanjangkata Likers



GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

di sponsor oleh


Madeena Skincare by Helenz Signature Sponsor Giveaway EFG Exchange Feed Group Mega Raya 2015


dan



EFG MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN ALMUBARAK








~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

44 TEGURAN MEMBINA

  1. Huhaaaa Mula-mula ingatkan address blog tu nama hehehe rupa-rupanya "ku mahu itu" hehehe. Thanks sebab join n follow. Kite di sini nak return the favour. hehehee Good luck.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mek Zumbie.... Ku mahu itu.. Duit Raya he he he
      Salam perkenalan :)

      Delete
  2. Replies
    1. All the best TQ Nizam... InsyaAllah :)

      Delete
  3. good luck bonde senyum riang :) sayang bonde..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ana... sayang Bonde je ke........? :p

      Delete
  4. SA belum buat lagi..ada masalah dgn internet...good luck bonde...all the best buat semua EFG

    ReplyDelete
  5. cik akak singgah.....semoga berjaya

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  6. Good Luck.. Ira join jugak :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  7. all the best bonda, EFG 017 pun join ;)

    ReplyDelete
  8. good luck bonde #EFG #bukansembangkosong

    ReplyDelete
  9. SF singgah. Semoga berjaya dalam GA ni ;)
    http://www.syahidahfadilah.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih nnt sy BW balik tunggu....

      Delete
  10. singgah follow sini dari GA sama, good luck!
    http://husnamalek.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih UNA....
      Nnt Bonde terjah ke blog yea :)

      Delete
  11. All the best efgies...!! 031 here

    ReplyDelete
  12. wana dari segmen yg sama :) GOODLUCK!!



    http://syazrim.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  13. Salam Ramadhan Kareem . Saya kunjung dari GA yang superb ohsem ni ^^

    http://theathra.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum terima kasih kerana sertai Giveaway EFG Mega Raya 2015.Semak senarai peserta yang telah di kemaskini
    Pastikan anda mengikuti syarat yang telah di tetapkan untuk berpeluang untuk menjadi pemenang .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih :)

      Atas peringatan di atas.

      Delete
  15. Best Of Luck untuk semua peserta... :)

    #supportEFG

    ReplyDelete
  16. Penyertaan masih dibuka jom sertai

    ReplyDelete
  17. Wahhh... Terbaikk... siap ada hadiah lumayan lagi... good luck to all who participated on it! Cheers !

    ReplyDelete
  18. singgah n follow sini dr giveaway yg sama ... semoga berjaya .

    http://harumankasehvee.blogspot.com/2015/07/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  19. As slm..singgah dr segmen yg sama..tahniah jd slh seorg pemenang
    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN